Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Kazada ağır yaralanan Akay Bekiroğlu olay yerinde hayatını kaybederken, kask sayesinde hayata tutunan oğlu Kaan Bekiroğlu ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Acı haberi alan Akay Bekiroğlu’nun arkadaşları hastaneye akın ederken, Bekiroğlu ailesi de hastaneye akın etti.

 

 

İZMİR’DE SONSUZLUĞA UĞURLANDI

 

Bekiroğlu için görev yaptığı Balıkesir 9’uncu Ana Jet Üs Komutanlığı’nda öğlen tören düzenlendi. Hastanede tedavisi devam eden oğlu Kaan Bekiroğlu da babası için düzenlenen uğurlama törenine sedye ile sağlık görevlilerinin yardımı ile getirildi. Bekiroğlu’nun naaşı evinin önüne götürülerek burada helallik alındı. Bir kız ve bir erkek babası olan Akay Bekiroğlu, ikindi namazına müteakip İzmir Karşıyaka’da bulunan Hacı Mustafa Beşikçioğlu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, askeri törenle Doğançay Mezarlığı’nda dualar ve gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı.

 

 

 

AİLE BİREYLERİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

 

Cenazede Erbay Bekiroğlu ve aile bireyleri taziyeleri kabul ederken, Hava Eğitim Komutanı Hava Pilot Korgeneral Erdoğan Gür ile Balıkesir Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cihangir Kemal Yüzçelik de cenaze namazına katılarak Bekiroğlu ailesine taziyelerini ilettiler.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ