Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Özellikle iş çıkış ve giriş saatlerinde adeta durma noktasına gelen trafik, sorumsuz şoförlerin bilinçsizce TIR’ları ve servis araçlarını yol üzerine bırakmasıyla birleşince kazalar kaçınılmaz oluyor.

 

 

“BU MANZARADAN BIKTIK USANDIK”

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde caddelerin veya sokakların dönüş noktalarına bırakılan TIR’lar ve servis araçlarının sürücülerin görüş açılarını kapatarak kazaları kaçınılmaz kılıyor. Vatandaşlar sorumsuz ve bilinçsizce Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bırakılan TIR’lara ve servis araçlarına İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gün içerisinde cezai işlem uyguladığını kaydederek, “Emniyet ekipleri ihbarlar üzerine ya da gün içerisinde ÇOSB içerisinde bırakılan TIR’lara ve servis araçlarına cezai işlem uyguluyor ama sorumsuz ve bilinçsiz şoförler yine kaldırım önlerine TIR’ları ve servis araçlarını bırakmaya devam ediyor. Özellikle dönüşlere bırakılan TIR’lar ve servis araçları kör noktalara neden oluyor. Dönüş noktaları gözükmediği için kazalar da kaçınılmaz oluyor. Biz bu manzaradan bıktık usandık” diyerek duruma isyan ettiler.

 

 

“TRAFİK DURMA NOKTASINA GELİYOR”

 

Çerkezköy’de özellikle Atatürk ve Öztrak Caddeleri’nde yapılan çift sıra parkların oluşturduğu trafiği Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde de TIR’ların ve servis şoförlerinin oluşturduğunu dile getiren vatandaşlar, “İş giriş ve çıkış saatlerinde zaten yeterince tıkanan trafik TIR’ların ve servis araçlarının yol üzerinde bırakılmasından dolayı durma noktasına geliyor. Yeter artık yetkililer bu duruma bir an önce el atıp bizi bu çileden kurtarsınlar” diyerek duruma isyan ettiler.

 

 

Haber / Faik Onur KAYA