Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı, İstanbul Beşiktaş’ta lüks aracıyla boş alanda aşırı hız yaptı, aşırı hızın etkisiyle aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Furkan Dağlı’nın kullandığı araç önce park halindeki araçlara çarptı daha sonra yolda duran bir kadına çarptı.

 

4 SAAT SONRA YAKALANDI

 

İddiaya göre, Furkan Dağlı, takla atan aracından çıkarak çarptığı kadına yardım çağırmadan kaçtı. Kaza anında Furkan Dağlı’nın yanında bulunan F.P. ise olay yerinden kaçmayarak araç başında bekledi. Yaralanan kadın ise çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Kameralara da an be an yansıyan Furkan Dağlı’nın karıştığı kaza dehşet verici karelere sahne oldu. Kaza sonrası kameralardan tespit edilen Furkan Dağlı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olaydan 4 saat sonra yakalandı.

 

 

SAVCILIK İTİRAZ ETTİ

 

Gözaltına alınan ve kasten adam yaralama dahil 31 suç kaydı bulunan araç sürücüsü Furkan Dağlı, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı'nın yolu Cumhuriyet Savcılığına düşmedi. Savcılığa adım atmayan Dağlı'nın serbest bırakılmasına ise gerekçe olarak yaraladığı Dila Kıraslı'nın sağlık durumunun iyiye gitmesi gösterildi. Yaralanan Kıraslı, hastanede tedavi görürken olayın faili Dağlı, Beşiktaş Cumhuriyet Savcılığı’nın talebiyle ikmalen serbest kalması tepkiyle karşılandı. Sosyal medyadaki tepkilerin ardından Cumhuriyet Savcılığının itirazı üzerine Furkan Dağlı, tekrar Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınarak Çerkezköy Adliyesine sevk edildi. Beşiktaş Cumhuriyet Savcılığına SEGBİS üzerinden bağlanan Furkan Dağlı sorgusunun ardından ek gözaltı kararı verilerek Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

 

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ