Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Pazar günü CHP İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen kongreye Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Gökay Keleşoğlu ve Cengiz Memiş, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Emel Şencan, partililer katıldı.

DİVAN HEYETİ BELİRLENDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kongrede Divan Başkanlığı’na Can Avcılar, katip üyeliklerine ise Elifnur Memiş ve Mert Anlağan seçildi. Divan oluşturulmasının ardından faaliyet raporunu CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya okurken, okunan faaliyet raporu ise oy birliği ile kabul edildi.

GENÇLERE GÜVENİYORUZ

Kongrede konuşma gerçekleştiren CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “ Tekirdağ bölgesinde gençlik kolları olarak dinamik ve en çalışkan gençler bizde bulunuyor. Gençlerimiz yerel seçimde gençliğin önemini bir kez daha hatırlatmıştır. Gençlik Kolları Başkanımız göreve geldiğinden bugüne kadar ekibiyle birlikte gerçekten güzel çalışmalara imza atmıştır. Kendilerine gece gündüz demeden verdikleri emeklerden ötürü teşekkür ediyorum. Atamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk hem partiyi hemde ülkemizin geleceğini gençlere emanet etmiştir. Bizlerde elimizden geldiğince gençlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada sahip çıkmaya devam edeceğiz. Aytekin Başkanımız ve ekibinin yolu açık olsun” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Dönmez’in konuşmasının ardından seçimlere geçildi. Seçimlerde iki sandık kurulurken, 593 üyenin 327’si sandık başına gitti. Seçimlere tek liste ile giren mevcut başkan Aytekin Şahinkaya oylarının tamamını alarak güven tazeledi. Seçimin ardından konuşan CHP Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya, “ Kongremize katılan partililere teşekkür ediyorum. Güzel bir kongre gerçekleştirdik. Çerkezköy’deki gençlik hareketini daha da ileriye taşımaya amaçlıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, daha aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

iŞTE YENİ YÖNETİM

Aytekin Şahinkaya başkanlığındaki yeni yönetimde Soydan Açıkalın, Gökhan Cömert, Büşranur Paralı, Yurdum Altınova, Ezgi Çalışır, İlker Polat, Mert Anlağan, Cihat Çelik, Burhan Şahin, Mustafa Anlıaçık, Günay Çınar, Aytekin Şahinkaya, Sinem Aslan Aydemir, Hasan Çolak, Arda Tabak, Deniz Nazlı Avcılar, Adnan Demir, Emirhan Torun, Tugay Ay, Günay Düzgün, Emirhan Uçkun, Olcay Başaran, Kemal Erce, Taha Ömer Yalçın, Ceren Berber, Berkay Kaçmaz, Cevher Mustafa Yıldırım, Gültekin Büke, Berkant Keçici, Taylan Ömer Yıldız, Batuhan Büke, Berkay Keleşoğlu, Berkant Yılmaz, Sevilay Cömert, Ardı Kılınç, Ataberk Yılmaz oldu.

Haber/Faik Onur KAYA