Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Kampanya ile ilgili bilgiler veren Kulüp Başkanı ve Antrenörü Metin Demirbağ, “ Kulüp yönetimi öncelikle hazırladığımız sembolik olarak düzenlediğimiz yardım kutuları ile kendi sporcularımızın maddi desteğini gönüllü olarak almak istedik bununla bir farkındalık oluşturup hazırladığımız üçgen kulüp logolu bayrağımızı yine öncelikle kendi sporcularımızdan başlayarak sembolik bir miktar karşılığı vererek kulübümüze bir destek planladık. Daha sonra bu bayrak ve kataloglarımız ile Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü’yü ziyaret etmek istiyoruz. Daha sonra ise Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret edip kendilerine ilçemizin takımının durumunu anlatacağız. İlçemizin parlayan yıldızı Ticaret Sanayi Odasını da ziyaret edip kulübümüze destek arayışımızı devam ettireceğiz” dedi.

 

KATKILAR SUNMAK İSTİYORUZ

 

Takıma sahip çıkan sporcu ve velilere teşekkür eden Demirbağ, “ Mütevazi bir takım kurmayı düşünüyoruz. Geçen yıl elimizdeki tüm imkanları kullandık ve çok başarılı bir sezon geçirdik. 2023 yılı bizim için erkek voleybol adına Türkiye geneline bir mesaj verme şansımız oldu. Bunu devam ettirebilmek için yine mütevazi bir takım kurarak gençlere ağırlık vererek geleceğe yönelik planlamalarımıza devam edeceğiz. Hedef dışa bağımlılığı en alt seviyeye çekebilmek bunun için de çalışma alanlarımızın ve çalışma saatlerimizin artması gerekiyor. Bu alanda destek planlamalarının süreklilik arz etmesi gerekiyor. Şunu belirtmek isteriz. Bize destek olanlar gelip bizi denetleyebilir neler yapıyoruz, ilçenin genelinde neyi hedefliyoruz, planlarımızın gerçekleşmesi için daha üst perdeden destek bulmak zorunda olduğumuzu biliyoruz, kısa vadede değil uzun vade de Çerkezköy’ü büyütmek ve gelişmesine spor alanında da katkı sunmak istiyoruz” dedi.

 

TAKIMINA VE GELECEĞİNE SAHİP ÇIK

 

Hedeflerinin büyük olduğunu kaydeden Demirbağ, “ Yaşanabilir bir ilçe meydana getirmek en azından üzerimize düşen ne varsa yaparak katkıda bulunmak istiyoruz. Bunun için bizi aşan konularda maddi imkanı ve gücü elinde bulunduran paydaşların bu samimiyetimizi görüp bize destek olmalarını bekliyoruz, istiyoruz Bize destek geleceğe destek demektir. Takımımız tüm çalışmalarını çocuk ve gençler üzerine kurmaktadır. Onların hedeflerine rahat ulaşmaları için çaba sarf etmektedir. istediğimiz o dur ki ekonomik olarak güçlü olan esnaf, iş insanı , fabrikalar, STK’lar bize ve bizim gibi çalışan kulüplere sahip çıksınlar. Ele ele vererek geleceğimizi inşa edelim ve gençlere sahip çıkalım. Biz sahip çıkmaz isek gençlik kaybolup gidecek ve bize daha sonra sorunlu bir gençlik ve gelecek olarak karşımıza çıkacak.Haydi Çerkezköy takımına sahip,geleceğine de sahip çık” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA