Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Star Hidropar Ekinplas isimli plastik fabrikasının deposunda önceki gün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkarken, art arda patlamaların yaşandığı fabrika alevler içinde kaldı.

 

 

Alevlerin gökyüzüne yükseldiği yangına müdahale etmek için bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yandaki fabrikalara sıçrama ihtimali olan yangını kontrol altına almak için itfaiye ekipleri yoğun çaba bir çaba sarf etti.

 

 

Zaman zaman alevlerin sıçramaması için yan taraftaki fabrikalar da ıslatırken, alevlerin yan tarafta bulunan diğer fabrikalara sıçramaması için ise itfaiye ekipleri yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

 

 

 

YANGIN GÜÇLÜKLE SÖNDÜRÜLDÜ

 

Polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi alırken, olay yerine gelen Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel, ÇOSB Bölge Müdürü Fatma Çiğdem Baykal da yetkililerden bilgi aldı.

 

 

Yangın nedeniyle Çerkezköy semalarını siyah dumanlar kaplarken, itfaiye ekipleri yangını yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına aldı. Ekiplerin soğutma çalışmalarını sabaha kadar sürdü. Yangın nedeniyle 5.caddede bulunan birçok fabrikaya da elektrik verilemediği kaydedildi.

 

 

Haber / Faik Onur KAYA