Gözden kaçırmayın

Çorluspor 1947 Yozgat Bozokspor’u iki golle geçtiÇorluspor 1947 Yozgat Bozokspor’u iki golle geçti

Vatandaşların oldukça memnun kaldığı bu projenin amacı, ‘Kent sakinlerine sağlıklı, dengeli ve uygun fiyatlı yemek seçenekleri sunarak yaşam kalitelerini artırmak ve toplum sağlığına katkıda bulunmak’ olarak açıklandı.

 

 

MODERN VE HİJYENİK KOŞULLARDA HİZMET VERİLİYOR

 

Çorlu ile birlikte hizmete başlayan Gezici Kent Lokantası, belirli periyotlarda tüm ilçelerde modern ve hijyenik koşullarda hizmet verecek. Kent lokantasında, günlük taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan çeşitli menüler sunulacak. Menüler, besleyici değerler gözetilerek uzman diyetisyenler tarafından hazırlanacak ve her yaş grubuna hitap edecek şekilde planlanacak.

 

 

 

 

YÜCEER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Gezici Kent Lokantasının ilk durağı olan Çorlu’daki programına katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazıcı, en kısa sürede sabit kent lokantası olarak hizmete devam edeceklerini belirterek,  “Candan Başkanımızın öncülüğünde, halkımızın sağlıklı ve uygun fiyatlı gıdaya ulaşma noktasında değerli bir hizmeti hayata geçirmiş durumdayız. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Çorlu Belediye Başkanımıza da bu hizmete verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’da projenin son derece değerli olduğunu dile getirerek, seçim sürecinde verilen sözlerden bir tanesinin hayata geçiriliyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’e teşekkür etti.

 

“GEZİCİ KENT LOKANTASINI VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE SUNMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

 

Bu projeyle Tekirdağlı vatandaşlara sağlıklı, dengeli ve uygun fiyatlı yemek seçenekleri sunduklarını dile getiren Candan Başkan, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanında olmayı, onların ihtiyaçlarına kulak vermeyi ve bu ihtiyaçlara çözümler üretmeyi en büyük görevimiz olarak görüyoruz. Ekonomik koşulların zorlaştığı bu dönemde, temel gıda maddelerine erişimin bile birçok aile için bir mücadele haline geldiğini üzülerek görüyoruz. İşte tam da bu noktada, sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak, bu tür sorunlara çözüm arayışına girdik. Gezici Kent Lokantamız, bu çalışmaların en somut örneklerinden biri. Bu proje, aynı zamanda seçim vaatlerimiz arasında da yer alıyordu. Bu sözü yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın uygun fiyata, besleyici ve lezzetli yemeklere kolayca ulaşabilmesini sağlamak. Önümüzdeki günlerde farklı mekânlarda da bu gezici kent lokantamız hizmet vermeye devam edecek. Bu projeyi, Tekirdağ'ın her köşesinde ihtiyaç sahipleriyle buluşturacağız. Tekirdağ halkı, Tekirdağlılar çok daha iyisine layık. Dolayısıyla yemeklerin sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda besin değeri açısından yüksek kalitede olmasına da özellikle dikkat ettik. En iyi şartlarda üretilip, hijyen standartlarına en üst düzeyde riayet edilerek servis ediyoruz. 4 çeşit yemeği 50 TL’ye vatandaşlarımıza sunuyoruz. Hemşehrilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla vereceğimiz Gezici Kent Lokantamızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Gezici Kent Lokantası bu hafta Çarşamba ve Cuma Günleri de Çorlu’da olacak ve Cumhuriyet Parkı’nda 11.00 ile 15.00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet verecek.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN