Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

ÇOSB Sosyal Tesislerindeki futbol sahasında oynanan turnuvalara ÇOSB firmalardan da çok sayıda takım katılıyor.

 

DÖRT GRUPTA 24 TAKIM YER ALIYOR

 

Turnuvada A Grubu’nda ELK Motor, ACT Metal, Barsan, İnan Makine, Hyosung, Hakan Plastik, B Grubu’nda Deva-2, Jotun-1, Repkon, Uğurteks, Samet Kalıp, HMY Teknogon, C Grubu’nda Teknovet, Coko-Werk,Ceva, World Medicine, Pelsan, Technocast, D Grubu’nda ise Deva-1, Jotun-2, ÇOSB, Vem İlça, Artesa, Hema takımları yer alıyor.

 

 

 

MAÇLAR BAŞLADI

 

12 Ağustos Pazartesi günü başlayan turnuvanın ilk maçında İnan Makine ile Hakan Plastik karşı karşıya geldi. Rakibini 3-0 mağlup eden Hakan Plastik gruplara galibiyet ile başlarken, A Grubunun bir diğer karşılaşmasında ise ACT Metal zorlu karşılaşmada Hyosung’u 6-3 mağlup etti. İlk haftanın zorlu geçen karşılaşmasında ise ELK Motor ile Barsan karşı karşıya geldi. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmadan Barsan 5-4 galip ayrılarak haftayı üç puan ile kapattı.

 

BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLUYOR

 

B Grubu’nda ise Uğurteks ile Samet Kalıp karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Uğurteks karşılaşmadan da 3-1 galip ayrıldı. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Repkon Jotun-1’i 12-2 mağlup ederek ilk haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan oldu. B Grubu’nda bir diğer karşılaşmada Deva-2 zorlu geçen karşılaşmada HMY Teknogon’u 2-1 mağlup ederek gruplara üç puan ile başladı.

 

 

 

VEM İLAÇ’TAN FARKLI GALİBİYET

 

C Grubu’nda ise ilk karşılaşmada Technocast Pelsan’ı 6-2 mağlup ederken, World Medicine ise Coko-Werk’i zorlu geçen karşılaşmanın ardından 4-3 mağlup etti. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Teknovet müthiş çekişmeye sahne olan karşılaşmada Ceva’yı 2-1 mağlup etmesini bildi. D Grubu’nun ilk karşılaşmasında ise Vem İlaç Çerkezköy Organize Bölge Müdürlüğünü 19-0 mağlup ederek turnuvanın en farklı skoruna imza attı. Grubun iddialı takımlarından Deva-1 ise Jotun-2’yi 9-1 mağlup ederek gruplara galibiyet ile başladı. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Hema rahat oyunun ardından Artesa’yı 3-0 mağlup ederek gruplara üç puan ile başladı.

 

A GRUBUNDA İKİNCİ HAFTA OYNANDI

 

A Grubu’nda ilk haftayı galibiyet ile kapatan ACT Metal ile puansız ELK Motor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan ACT Metal karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. 3-3 biten karşılaşma sonunda ACT Metal puanını 4, ELK Motor ise 1 yaptı. Grubun iki iddialı takımı Hakan Plastik ve Barsan karşı karşıya geldi. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşma ise karşılıklı kaydedilen gollerle 3-3 sonuçlandı. Bu sonuçla Hakan Plastik ve Barsan puanlarını dört yaptılar. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise ilk haftayı mağlubiyet ile kapatan İnan Makine ile Hyosung karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmada da heyecan yaşanırken, rakibine göre daha az hata yapan Hyosung karşılaşmadan 5-4 galip ayrıldı.

 

FARKLI GALİP AYRILDI

 

B Grubunda ilk karşılaşmada puanı bulunmayan Jotun-1 ile HMY Teknogon karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında çok etkili bir oyun ortaya koyan HMY Teknogon üst üste goller bularak karşılaşmadan da 12-2 galip ayrıldı. Grubun bir diğer karşılaşmasında puansız Samet Kalıp Deva-2’yi 3-1 mağlup ederek ilk galibiyetini elde etti. Deva-2 ise bu mağlubiyetle birlikte üç puanda kaldı.   Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Repkon müthiş çekişmeye sahne olan karşılaşmada Uğurteks’i 5-4 mağlup ederek altı puanla liderliğe yükseldi. Uğurteks ise ilk mağlubiyetini alarak üç puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA