Gözden kaçırmayın

Çorluspor 1947 Yozgat Bozokspor’u iki golle geçtiÇorluspor 1947 Yozgat Bozokspor’u iki golle geçti

Depreme dayanıklı olmadığı için yıkım kararı verilen Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi’nin yeni eğitim öğretim yılında, eğitime başlayacağı bina hakkında bir toplantı gerçekleştirildi.

 

GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI

 

Geniş katılımlı toplantıya, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, Çorlu Kaymakamı Murat Eren, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, Rektör Yardımcısı Murat Taşan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Kumyol, Meclis Üyesi ve Türkgücü OSB Yönetim Kurulu Üyesi Görkem Bardak, Yapı İşleri Daire Başkanı Ahmet Bal ve firma yetkilileri bir araya gelerek Çorlu Mühendislik Fakültesi’nin eğitime başlayacağı yeni bina hakkında toplantı gerçekleştirdiler. Toplantının akabinde; Türkgücü yolu üzerinde bulunan bir firmaya ait yeni yapılan projede yer verilen Çorlu Mühendislik Fakültesi gezilerek incelemelerde bulunuldu.

 

MİLLETVEKİLİ DİKTAŞ AÇIKLAMA YAPTI

 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş şunları söyledi, “Çorlu Mühendislik Fakültemizin Çorlu İlçemizde eğitim-öğretim hayatına devam edebilmesi için uzun süredir gösterdiğimiz çaba ve gayretlerin sonucunda geldiğimiz aşamayı yerinde gözlemleyerek, Mühendislik Fakültemizin yeni yerinde incelemelerde bulunduk. Çorlu protokolümüzün değerli üyeleriyle yaptığımız toplantı oldukça verimli geçti. Çorlu Mühendislik Fakültemizin ihtiyaç duyacağı; Derslik, Laboratuvar, Konferans Salonu, Sosyal Donatı Alanları, Akademik Ofisler, İdari Ofisler gibi alanların yer aldığı projede öğrencilerimizin modern bir yerleşkede öğretim görmesi için kalan çalışmalara aynı hızla kesintisiz devam edileceğinin müjdesini hemşehrilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.”

 

Haber / Faik Onur KAYA