Gözden kaçırmayın

Çorluspor 1947 Yozgat Bozokspor’u iki golle geçtiÇorluspor 1947 Yozgat Bozokspor’u iki golle geçti

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan saha çalışmalarında önceki gün Çorlu Hıdırağa Mahallesinde, daha önceden takibe alınan bir adrese ani baskın düzenledi.

 

YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

 

Polislerin burada yaptığı aramada, 1 kilogram 600 gram uyuşturucu maddelerden sentetik kannobinoid maddesi, 45 gram gelen sentetik kannobinoid üretiminde kullanılan A-M kimyasal sıvı maddesi, 1 adet hassas terazi, ikamet bahçesinde şase ve motor numarası kazınmış 1 adet motorsiklet, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin TL para ele geçirildi.

 

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK

 

Konu ile ilgili olarak uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinden işlem yapılan bir şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir şahıs hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinden açılan tahkikatın devam ettiği öğrenildi. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uyuşturucu madde tacirleri ile mücadelenin kararlılıkla devam edileceği vurgusu yapıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ