Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Toplantıda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ogün Asıl, Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Fırat ve Genel Sekreter Seçkin Bayraktar da hazır bulundu.

 

ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ İLETECEĞİZ

 

Toplantıda konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, enflasyon muhasebesi düzenlemesinin tüm oda ve borsaların gündeminde olduğunu belirtti. Başkan Çetin, "Uygulanmak istenen bu düzenleme, özellikle reel sektörü ve KOBİ'leri oldukça zorlayacak bir süreçle karşı karşıya bırakacaktır. Finansmana erişimin zaten zor olduğu bu dönemde, bu kararın yeniden gözden geçirilmesi büyük önem taşımaktadır. İşletmelerin beklenmedik bir vergi yükü altına girmesi, yeni yatırımların önünün tıkanmasına ve birçok iş yerinin kapanmasına yol açabilir. Bu durum, işsizlik oranlarının artmasına da neden olacaktır. Üretim, yatırım, ihracat ve istihdamda öncü olan üyelerimizin bu yükün altına sokulmaması gerekmektedir. Kararın yeniden değerlendirilerek, tüm işletmelerimizin nefes almasını sağlayacak düzenlemelerin yapılmasını umuyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız çözüm önerilerini, TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na da ileteceğiz. Kendilerinin de bu konuya gereken önemi göstereceğine inanıyoruz." şeklinde konuştu.

 

TEŞEKKKÜR ETTİ

 

Tekirdağ SMMMO Başkanı Şerafettin Kurt, enflasyon muhasebesi konusundaki görüş ve önerilerini paylaşarak, gösterdiği hassasiyet ve misafirperverlikten ötürü Başkan Ahmet Çetin’e teşekkür etti. Ziyarette enflasyon muhasebesi düzenlemesinin olası etkilerini tartışmak ve bu konuda ileriye dönük stratejiler geliştirmek amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirildi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN