Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü Çerkezköy’de tepki almaya devam ediyor. Gaziosmanpaşa Mahallesi Eymen Sokak üzerinde meydana gelen su patlağı vatandaşların iddiasına göre üç gündür tamir edilmedi ve binlerce metreküp su yine boşa aktı.

 

GÜNLERCE BOŞA AKTI

 

TESKİ müşteri hizmetlerine ve şikayet hattını defalarca aramalarına rağmen bir çözüm bulunamadığını belirten mahalle sakinleri yaklaşık üç gün sonra TESKİ ekiplerinin gelip su patlağını tamir ettiğini kaydettiler. Her gün bir veya birkaç su patlağının meydana geldiği Çerkezköy’de, TESKİ’nin altyapı yatırımlarını sabırsızlıkla bekleyen Çerkezköylüler, hem boşa akan suya hem de yazın ortasında susuz kalmaya tepki gösteriyor.

 

 

 

NE ZAMAN SON BULACAK?

 

Vatandaşlar tepkilerini şu sözlerle dile getiriyor; “Yaklaşık üç gündür sokak üzerinde bir patlak var ve TESKİ ekipleri buraya kadar gelip hiçbir şey yapmadı. Buradan binlerce metreküp su boşa aktı. Suyun patladığı nokta belli yapılması gereken belli. Neden günlerce bekleniyor. Boşa akan suyun faturası yine bizlere kesilecek. Bu yaşanan mağduriyete yetkililerin çözüm bulmasını istiyoruz.”

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ