Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Kültür ve Sanat Festivali’nin 6’ncısı 23 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilirken, festival Cuma günü saat 13.00’de Emek Meydanında yazarların imza günü olacak. Yazarlar Emel Başer, Yasemin Altay Görür, Nihat Gökmen, Semir Bolat, Davut Tunçbilek, İlker Günaçgün, Meryem Kula Piriçdane hayranlarının kitaplarını imzalayacaklar.

 

YAZARLAR İMZA GÜNÜ YAPACAK

 

Festival kapsamında 24 Ağustos’ta yazarlar Mine Sögüt, Haluk Ecevit, Burcu Harmanşah, Duru Güldeniz’in yazar imza günü yapılacak. 25 Ağustos’ta yazarlar Hayri Varol, Nilgün Zaimoğlu, Zehra Ayvaz, Ayşenur Dürlü’nün imza günü gerçekleşirken, akşamında saat 18.00’de ise Tepe Piknik Mesire alanında sünnet şöleni gerçekleştirilecek. 26 Ağustos Pazartesi günü ise saat 18.00’de yazar Mücahit Yılmaz’ın Emek Meydanında saat 18.00’de imza günü yapılacak ve akşamında saat 21.00’de ise Kızılpınar Gültepe Mahallesi Aydın Sokak Parkında sinema günü etkinliği gerçekleştirilecek.

 

 

BÜLENT ORTAÇGİL KONSER VERECEK

 

27 Ağustos Salı günü yazar Nazmi Metin’in imza gününün ardından saat 21.00’de ise Veliköy Hürriyet Meydanında sinema günü etkinliği gerçekleştirilecek. 28 Ağustos’da yazar Kamuran Türkoğlu’nun imza günü Emek Meydanında yapılırken, saat 20.00’de ise Atatürk Kültür Merkezi’nde İlber Ortaylı söyleşi yapacak. 29 Ağustos’ta yazar Fahrettin Masum Budak ve Emine Sakarya’nın imza gününün ardından saat 21.00’de Gölet Etkinlik Alanı Tepe Piknik ve Mesire Alanında Bülent Ortaçgil konseri gerçekleştirilecek.

 

 

 

ZAFER BAYRAMINDA DUMAN SAHNE ALACAK

 

30 Ağustos Cumartesi günü yazar Erkin Saçar, Meral Çetin, Elif İpek Selduman’ın imza günü gerçekleştirecek. Ayrıca 30-31-1 Eylül tarihlerinde Tepe Piknik Alanında strettball turnuvası düzenlenecek. Festival kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramında saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan Kentpark’a yapılacak Büyük Zafer Yürüyüşü ile başlayacak. Çerkezköy Belediyesi önünde toplanacak olan vatandaşlar ile meşaleler eşliğinde, marşlar söyleyerek Kentpark’a hareket edecek olan kortejin konser alanındaki yerini almasının ardından ünlü grup Duman saat 21.00’de sahneye çıkarak sevilen tüm parçalarını Çerkezköylüler için seslendirecek.

 

BİSİKLET ŞENLİĞİ YAPILACAK

 

31 Ağustos Pazar günü yazarlar Muharrem Kalkan, Recep Atmaca, Reyhan Yıldız Eren’in imza günü yaparken, 1 Eylül tarihinde ise Tuğba Paçaman’ın imza günü gerçekleşecek. Saat 16.00’da kuşbahçe mevkiinde bisiklet şenliği, saat 16.30’da ise yine kuşbahçe mevkiinde uçurtma şenliği gerçekleştirilecek. Festivalin finalinde ise saat 18.00’de Kuşbahçe mevkiinde Zumba Kids etkinliği yapılacak.

 

‘TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR’

 

Bu yıl 6’ncısını gerçekleştirecekleri Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali’ne tüm Çerkezköy ve bölge halkını davet eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi 6. Kültür ve Sanat Festivali’nde tüm hemşerilerimizi ve bölge halkımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.  23 Ağustos Cuma günü başlayacak ve 1 Eylül Pazar günü sona erecek olan Çerkezköy Belediyesi 6. Kültür ve Sanat Festivalimize tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA