Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

İki yıl önce Tekirdağ Baro Başkanlığı için Avukat Egemen Gürcün ile Avukat Kemal Kaan Aytuğ’un listeleri yarışmış, oyların 435’ini alan Egemen Gürcün Baro Başkanlığına seçilmişti. Gürcün’ün rakibi Kemal Kaan Aytuğ ise 285 oy almıştı.

 

ÖNEMLİ DENEYİMLER KAZANDIK

 

Ekim ayında gerçekleştirilecek olan baro seçimlerinde yeniden aday olacağını ifade eden Egemen Gürcün, “Değerli meslektaşlarım, Tekirdağ Barosu başkan adaylığımı duyurmak üzere karşınızdayım. Geçtiğimiz dönemde, baromuzun idaresinde önemli deneyimler kazandık. Bu tecrübeler, baromuzu daha da ileriye taşıyacak projeler geliştirme noktasında bize güçlü bir temel sağladı. Yeni dönemde de edindiğimiz tecrübeyle, meslek ve meslektaş sorunlarını çözmek için kararlılıkla mücadele edip, Cumhuriyetin niteliklerine bağlı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürüyen bağımsız savunmanın örgütlü gücü olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORULMADAN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM

 

Meslektaş dayanışmasını büyüterek, baroyu daha güçlü ve etkili bir yapıya kavuşturacaklarını ifade eden Gürcün, “Hukuk devleti, demokrasi ve yargı bağımsızlığını yılmadan savunacağız. Kıymetli meslektaşlarım; Genel Kurul iradesiyle üstlendiğim bu onurlu görevi, ilk günkü heves ve azimle sürdürdüm. Yeniden seçilmem halinde, sizlerin desteğiyle, mesleğimize ve meslektaşlarımıza karşı sorumlulukla yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğim. “Daha İyi Avukatlık Mümkün” hedefi ile kurullara seçilecek meslektaşlarımla birlikte, daha güçlü bir Tekirdağ Barosu için çalışacağız. 36. Genel Kurul’da aday olacak meslektaşlarıma başarılar diliyor, hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA