Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

İstasyon Mahallesi Yeşim Sokak üzerinde aylardır izinsiz olarak devam eden bir duruma Çerkezköy Zabıtası dur dedi. Vatandaşın iddiasına göre aylardır Cumartesi günü Yeşim Sokak üzerine gelen pazarcılar burada hem yolu kapatıyor, hem de izinsiz olarak satış yapıyor.

 

ZABITA EKİPLERİ SOKAĞI TEMİZLEDİ

Çerkezköy Belediyesi’nden habersiz olarak kurulan Kaçak Pazar girişimi duyarlı vatandaşların şikayetiyle son buldu. Vatandaşın şikayeti üzerine olay yerine gelen Çerkezköy Belediyesi Zabıta ekipleri kısa sürede kurulan tezgahları ve açılan çadırları toplatarak sokağı tekrar trafiğe açtı.

TEPE BÖLGESİNE KAPALI PAZAR YERİ ŞART

İstasyon Mahallesinin üst kısımları ve Tepe bölgesinde bir pazarın ihtiyaç olduğunu belirten vatandaşlar, Çerkezköy Belediyesi’nden kapalı pazar yeri talep etti. Vatandaşlar Çerkezköy’ün Kapaklı Pazar Yeri kadar olmasa da daha butik ve küçük ama mahallelinin ihtiyacını karışlayacak, yine haftanın belirli günleri açık olacak bir Pazar alanının kurulmasının elzem olduğunu ve bugünü kadar neden yapılmadığının sorusunun ise Çerkezköy Belediyesi tarafından verilmesini istedi.

Bu arada, Belediyeden izinsiz olarak kurulan, birçok açık alan olmasına rağmen sokak ortasına kurulmaya çalışılan kaçak pazar kurulumu ise şaşkınlıkla karşılandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ