Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni’ne Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, Belediye Meclis üyeleri, sünnet olan çocuklar ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Sünnet çocuklarının bu mutlu gününe ortak olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Bugün burada sünnet olan çocuklarımız ve aileleri ile bir araya geldik. Burada tüm çocuklarımız çeşitli etkinliklerle gönüllerince eğleniyorlar. Çocuklarımıza günün anısına çeşitli armağanlar veriyoruz. Bu vesile ile çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluklarına ortak oluyoruz. Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler” dedi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Sünnet şöleninde çocuklara günün anısına çeşitli ikramlarda bulunulurken, çocuklar daha sonra kendileri için hazırlanan şişme oyun gruplarında animatörler eliğinde gönüllerince eğlendi. Daha sonra aileler, çocuklarının bu mutlu gününü halaylar çekip, oyunlar oynayarak kutladı.

Haber/Sevay SÖNMEZ