Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Akşam saatlerinde Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen kazada Atatürk Caddesi’nden Altıyol Kavşağı istikametine seyir halinde olan E.S. idaresindeki 35 ASZ plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 51 RC 721 plakalı otomobile arakadan çarptı.

 

BİR KİŞİ YARALANDI

Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklenirken, taktığı kask sayesinde hayata tutundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı E.S ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İki araçta da büyük çapta maddi hasar oluşurken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Atatürk Caddesinde motosiklet sürücülerinin aşırı hız yaptığını kaydeden vatandaşlar, “Motosiklet sürücüleri aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kazalara davetiye çıkartıyorlar. Son dönemlerde caddede çok sayıda motosiklet kazası yaşandı. Özellikle caddedeki kavşaklara hız yavaşlatıcı kasis koyulması gerekiyor. Akşam saatlerinde kuryeler ve bazı motosiklet sürücüleri caddede birbirleri ile yarış yapıyorlar. Yetkililerin bir an evvel bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA