Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Çerkezköy’deki kutlama programı belirlendi. Cuma günü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan program saat 09.30’da Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’na ait çelenklerin Atatürk Anıtı’na sunumu ile başlayacak. Çelenk sunumunun ardından kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağının göndere çekilmesi ile devam edecek.

 

 

 

TEBRİKAT TÖRENİ DÜZENLENECEK

09.40-10.00 saatleri arasında da Çerkezköy Kaymakamlığı makamında tebrikat töreni düzenlenecek. Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Balta, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın tebrikleri kabul etmesinin ardından kutlamalar saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek.

TÖREN GEÇİŞİ YAPILACAK

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Balta, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın halkın bayramını kutlamasının ardından İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekilecek. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı ise Bakım Teğmen Gülcan Ürekli tarafından yapılacak. Halk oyunları gösterisinin ardından program ise tören geçişi ile son bulacak.

Haber/Faik Onur KAYA