Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti


Fikstür çekim törenine TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz, TFF Amatör İşler ve Kadın Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, TFF Amatör İşlerden Sorumlu Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Seymen Gençtürk, TFF Sportif İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, TFF Protokol Direktörü Mustafa Baltacı, TFF Amatör İşler Kurulu Başkanı Selçuk Azeri, TFF Amatör İşler Kurulu Koordinatörü Fikret Sivri, TFF Amatör İşler Kurulu Koordinatör Yardımcıları Ahmet Kurşun, Murat Kandazoğlu ve Murat Aydın, TFF Amatör İşler Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Top, Bölgesel Amatör Lig kulüpleri ve amatör spor kulüplerinin başkanları ile futbol il temsilcileri katıldı. Mecnun Otyakmaz, Ural Aküzüm, Seymen Gençtürk, Selçuk Azeri ve Murat Aydın'ın konuşmalarının ardından başlayan fikstür çekimi, kulüp başkanları ve temsilcileri tarafından gerçekleştirildi.

9’UNCU GRUPTA YER ALIYOR

BAL’da bu yıl Tekirdağ’ı temsil edecek Kapaklıspor ve Tekirdağspor ise 9’uncu grupta yer alacak. Grupta Sapanca Gençlikspor, Hendekspor, Çayırovaspor, Evrensekiz Evren Spor Kulübü, Yalovaspor, Gölcükspor, Gebzespor, Karasuspor, Ferizli Spor Kulübü 2011, Karamürselspor, Keşanspor, Yeşilova Futbol Kulübü, Darıca Gençlerbirliği, Bozüyük Vitraspor yer alıyor.

İLK HAFTA

Grupta ilk hafta temsilcimiz Kapaklıspor evinde Keşanspor’u ağırlarken, Tekirdağspor ise deplasmanda Evrensekiz Evrenspor’a konuk olacak. Grubun bir diğer karşılaşmalarında ise Hendekspor evinde Sapanca Gençlikspor’u ağırlarken, Çayırovaspor ise evinde Darıca Gençlerbirliğispor karşısında galibiyet arayacak. Yeşil Yalova Futbol Kulübü Yalova derbisinde Yalovaspor’a konuk olurken, Gölcükspor ise evinde Karamürselspor’u konuk edecek. Grubun iddialı ekiplerinden Gebzespor evinde Ferizli Spor 2011’i konuk ederken, Bozüyük Vitraspor ise deplasmanda Karasuspor’a konuk olacak.

DEVRE 15.HAFTA SÜRECEK

2.hafta Kapaklıspor deplasmanda Yeşil Yalova Futbol Kulübüne konuk olurken, Tekirdağspor ise evinde Yalovaspor’u konuk edecek. Bir sonraki hafta iki temsilcimiz Kapaklı sahasında karşı karşıya gelirken, 4.hafta Kapaklıspor Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olurken, Tekirdağspor ise evinde Gölcükspor’u konuk edecek. 5’inci hafta Kapaklıspor Sapanca Gençlikspor’u evinde ağırlarken, Tekirdağspor ise deplasmanda Gebzespor karşısına çıkacak. Bir sonraki hafta Tekirdağspor Karasuspor’u evinde ağırlarken, Kapaklıspor ise deplasmanda Hendekspor’a konuk olacak. 7’inci hafta karşılaşmasında Kapaklıspor Çayırovaspor ile karşı karşıya gelirken, Tekirdağspor ise Ferizli 2011 Spor Kulübü karşısında galibiyet arayacak. Sekizinci hafta Kapaklıspor Evrensekiz Evren Spor Kulübüne konuk olurken, Tekirdağspor ise evinde Karamürselspor’u ağırlayacak. Bir sonraki hafta ise Tekirdağspor deplasmanda Keşanspor’a konuk olurken, Kapaklıspor ise evinde Yalovaspor’u konuk edecek. 10’uncu hafta maçında Tekirdağspor evinde Yeşil Yalova Futbol Kulübünü ağırlarken, Kapaklıspor ise deplasmanda Bozüyük Vitraspor’a konuk olacak. 11’inci hafta karşılaşmasında ise Kapaklıspor Gölcük deplasmanında mücadele ederken,Tekirdağspor ise evinde Bozüyük Vitraspor’u konuk edecek. 12’inci hafta ise Kapaklıspor yine deplasmanda Karasuspor’a konuk olurken, Tekirdağspor ise evinde Sapanca Gençlikspor’u konuk edecek. 14’üncü hafta ise Kapaklıspor evinde Ferizli 2011’i ağırlarken, Tekirdağspor ise deplasmanda Hendekspor’a konuk olacak. İlk devrenin son karşılaşmasında ise Tekirdağspor Çayırova’yı konuk ederken, Kapaklıspor ise Karamürselspor’a konuk olacak.

Haber/Faik Onur KAYA