Gözden kaçırmayın

1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti1911 Çerkezköyspor’un gençleri Kapaklıspor’u mağlup etti

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Çerkezköy 1911 Spor Kulübü, olağanüstü genel kurulunu üyelerin katılımı ile kulüp tesislerinde gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrede divan başkanlığına Muzaffer Savaş, katip üyeliğe Hasan Pektaş seçildi.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Toplantıda yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporları okunup oy birliği ile kabul edilirken, tahmini bütçenin onaylanmasının ardından seçimlere gidildi. Üç dönemdir başkanlık görevini yapan Murat Yiğit Aslan’ın aday olmadığı seçime tek liste ile giren Melih Gedikoğlu kulübün yeni başkanı oldu. Kulübün yeni yönetim kurulunda Gürol Şenol, Sefer İkizoğlu, Cevdet Aykaç, Hasan Koç, Sebahattin Çolakoğlu, Turhan Ersöz, Serdar Kuruoğlu, Adnan Boz, Mustafa Küçük, Orçun Yaman, Akif Azcan, Mustafa Seferoğlu, Burak Kurşun, Hüseyin Gökçeli, Hüseyin Oygar Göre ve Rıdvan Koç yer aldı. Denetim Kurulu’nda ise, Bülent Sezgin, Hayrettin Çetinkaya ve Hasan Tabak yer aldı. ASKF temsilciliğine ise Melih Gedikoğlu, Sefer İkizoğlu ve Gürol Şenol seçildi.

 

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Kongrede konuşan Murat Yiğit Aslan, “ Kimseye kulüp olarak borcumuz yok. Büyükşehir Belediyesinin nakdi yardımına başvurmadık. Yeni gelen yönetim bu nakdi yardımları alıp kulüp yararına kullanabilir. Geçen yılda almadık. Bu yıl kulübün iki tane nakdi yardım hakkı bulunuyor. Bunların dışında da her zaman kulübün yanında olup asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

KULÜBE SİYASETİ KARIŞTIRMADIK

15 yıldır yaşadığı Çerkezköy’e vefa borcu olduğunu kaydeden Aslan, “ Kulübü her zaman en yukarıya taşımak istedik. Keşke herkes bizim gibi olsa ve kulübün yanında dursalardı. Çerkezköy mozaik bir kenttir ve herkesin bir arada olması gerekiyor. Bu kulüpte bazıları siyaset bazıları reklam peşinde olurken ben hiçbir şekilde bu kulübü bu amaçlarla kullanmadım. 4 senede 4 kez basın açıklamam yoktur. Siyasi bir oluşumla yükselmek gibi de bir amacım olmadı. Ben bu şehrin oksijenini suladım, suyunu içtim. O yüzden bu şehre vefa borcum var. Ben bu vefa borcumu ödedim. Güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızın da hep yanında olacağım. Şimdiden başarılı çalışmalar diliyorum” diye konuştu.

BÖLGENİN ÇOCUKLARIYLA GÜZEL BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ

Geçmiş dönem yöneticilere teşekkür eden Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Başkanı Melih Gedikoğlu da; “Kulübü 9 sezon boyunca oluştururken burada, bu arkadaşlarla birlikteydik. O dönemden bu döneme görev alan tüm yönetim kuruluna, teknik heyete çok teşekkür ediyorum. Son 3 sezondur da elini taşın altına sokan ve takımı sırtlayan Murat başkanıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Çerkezköy gibi bir yerde spor camiası adına zor dönemler yaşandı. Maddi manevi yıpranmalar oldu. Biz farklı bir oluşumla bu kulübü yönetmek istiyoruz. Geldiler, gittiler, paralarını alamadılar vs. gibi durumların kesilmesi, yüklü transfer bütçesi olmadan bir takım oluşturmak, bu bölgenin çocukları ile güzel bir takım oluşturmak istedik. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA