Gözden kaçırmayın

Ziraat Türkiye Kupası’nda rakipler belli olduZiraat Türkiye Kupası’nda rakipler belli oldu

Geçtiğimiz yıl sportif ve eğitimde büyük başarılar imza atan Çerkezköylü öğrenciler 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında da sürdürüyor.

650 SPORCU KATILDI

Edirne’de Uluslararası Judo Şampiyonası düzenlendi. Edirne Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya Türkiye’de dâhil olmak üzere 12 ülkeden 650 sporcu katıldı. Turnuvaya Türkiye, Azerbaycan, Karadağ, Kosova, Romanya, Gürcistan, Bulgaristan, Yunanistan, Kosova, Ukrayna, Moldova ve Almanya'dan katılan sporcular minderde kıran kırana mücadele verdi. Turnuvada Müjgan Serkan Karagöz Ortaokulu öğrencisi Berrak Bekci ile Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Batın Koç kategorilerinde balkan üçüncüsü olarak ilçemize büyük başarı kazandırdılar.

İKİ ÖĞRENCİYİ KUTLADI

Öğrencileri kutlayan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, “ Müjgan Serkan Karagöz Ortaokulu öğrencimiz Berrak Bekci ile Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Batın koç Uluslararası Açık Judo Turnuvasında Bronz madalya alarak Balkan üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA