Gözden kaçırmayın

Ziraat Türkiye Kupası’nda rakipler belli olduZiraat Türkiye Kupası’nda rakipler belli oldu

TFF’nin Diyarbakır bölgesi hakemlerinden Bedirhan Yiğitbaş’ın yönettiği maçta yardımcılıklarını; Van bölgesinden Yakup Erdoğan, Diyarbakır bölgesinden Ulaş Çelik ve Ağrı bölgesinden Serkan Duru yaptı.

Edirnespor karşılaşmaya Doğukan Kaya, Emre Şimşek, Hüseyincan Kırıkcı, Kemal Can Aydemir, Ömercan Öndaş, Bertuğ Başdemir, Nasrullah Dedemen, Yunus Özdemir, Berkay Ceylan, Batuhan Er, Engin Berk Nebioğlu kadrosu ile çıkarken, Kahramanmaraş İstiklalspor karşılaşmaya Kıvanç Küçükkarış, Erdinç Karakaş, Kerem Kaya, İbrahim Has, Sadık Baş, Hakan Yeşil, Savaş Yorulmaz, Muhammet İmre, Ali Han Tunçer, Tolunay Yurtseven, Onur Arı kadrosuyla çıktı.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Kendi seyircisi önünde Tuncaspor Stadı’nda ilk kez sahaya çıkan Edirnespor karşılaşmanın yedinci dakikasında gelişen İstiklalspor atağında Tolunay Yurtseven’in golüne engel olamadı. Golden sonra skoru eşitlemek isteyen sarı-kırmızılılar aradığı golü bulamadı. İlk yarı 45’inci dakikada Kahramanmaraş İstiklalspor’dan Kerem Kaya şık bir vuruş ile farkı da ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmadı ve ilk devre Kahramanmaraş İstiklalspor’un iki farklı üstünlüğü ile sonuçlandı.

ON KİŞİ KALDI

İkinci devre yapılan oyuncu değişikleri ile birlikte Edirnespor sağlı sollu ataklarla farkı indirmeye çalıştı. İkinci yarıda oyunu rakip sahaya yığmayı başaran sarı-kırmızılılar aradıkları golü bulamadı. Maçın 80’inci dakikasında Edirnespor’dan Engin Berk Nebioğlu ikinci sarıdan kırmızı kart görerek, takımını 10 kişi bıraktı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada da Kahramanmaraş İstiklalspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kahramanmaraş İstiklalspor bu galibiyetle ilk üç puanını alırken, Edirnespor ise ikinci maçından da puan çıkartamadı.

Haber/Şaban KARDEŞ