Gözden kaçırmayın

İl Emniyet Müdürü Turanlı’dan Kaymakam Güler’e iade-i ziyaretİl Emniyet Müdürü Turanlı’dan Kaymakam Güler’e iade-i ziyaret

Vatandaşların taleplerini, şikâyetlerini ve dertlerini dinlemek, sorunları, ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında Mahramlı ve Evciler Mahallesinde Halkla Buluşma Toplantısı gerçekleştirilerek mahalle sakinleriyle bir araya gelindi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı Alaettin Türkmen, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Topcu, İlçe Sağlık Müdürü Rahmi Meral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk İşçan, Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlker Demirtaş, İlçe Müftü V. Tahir Akbudak ve ilgili Mahalle Muhtarları katıldı.

SORUNLAR VE TALEPLER DİNLENDİ

Mahalle sakinlerinin sorunları ve talepleri dinlenildi ve gerekli açıklamalarda bulunuldu. Sorunların çözümü için gerekli işlemleri yapmak üzere notlar alındı. Vatandaşlar tarafından dile getirilen sıkıntılar ile ilgili, kurum müdürleri tarafından gerekli bilgilendirmeler yapıldı, sorunların çözümü ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını Kaymakam Güler tarafından ifade edildi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kaymakam Mustafa Güler’e vatandaşlar yapmış olduğu ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür ettiler.

GAZİMİZİ VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Kaymakam Mustafa Güler daha sonra Süleymanpaşa’nın Evciler Mahallesinde ikamet eden Gazi Salih Durak ve ailesini evinde ziyaret etti. Gazi Durak ve ailesi ile bir süre sohbet eden, talep ve isteklerini dinleyen Güler, Gazi Durak ve ailesinin her konuda kendilerine yardımcı olunacağını söyledi. Gazimiz ve ailesi Kaymakam Güler’e ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek teşekkür ettiler. Kaymakam Güler her zaman yanlarında olunacağını bildirdi.

 

“BİZİM VELİNİMETİMİZ”

Ziyarette konuşan Güler, “Şehitlerimiz, Gazilerimiz bizim veli nimetimiz, milletimizin gönlünde özel bir yere sahipler” diyerek Gazimizin ve ailesinin gösterdikleri ev sahipliği ve misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür etti. Ziyaretinde Kaymakam Güler’e, İlçe Jandarma Komutanı Alaettin Türkmen, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Topcu, İlçe Müftü V. Tahir Akbudak, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlker Demirtaş eşlik etti.

Haber / Sevay SÖNMEZ