Gözden kaçırmayın

Çerkezköy’de gençlerin tekme tokat kavgası kameradaÇerkezköy’de gençlerin tekme tokat kavgası kamerada

Tekirdağ Süper Amatör Amatör Ligde mücadele edecek olan 1911 Çerkezköyspor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada teknik direktör Serdar Çelik ile anlaşma sağlarken, geçtiğimiz sezon Fevzipaşaspor’da mücadele eden birçok oyuncu ile anlaştı.

GENÇ PAŞALARIMIZLA YENİ BİR HİKAYE YAZMAK İSTİYORUZ

1911 Çerkezköyspor ile anlaşma sağlayan Teknik Direktör Serdar Çelik, “ Fevzipaşa Spor Kulübü gençleri ile yakaladığımız başarıları 1911 Çerkezköyspor kulübünde devam ettirmek ve Çerkezköy ve Tekirdağ gençliğinin neler yapabileceğini göstermek adına çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Buradan özellikle bu proje kapsamında bizlere bu görevi layık gören 1911 Çerkezköy Spor Kulübü Başkanım Sayın Melih Gedikoğlu ve yönetimine ; Fevzipaşa Spor Kulübü Başkanım Kenan Topcu'ya, Fevzipaşa Spor yönetiminde bulunan Ceyhun Topçu, Cengiz Şenel Gökhan Erdem, Onur Topçu ve gecemizi gündüzümüzü birlikte geçirdiğimiz her daim ben değil biz duygusunu yaşatıp her platformda beni onure eden Sefer Ekizoğlu hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Buradan futbola küsmüş tüm Çerkezköy halkına sesleniyorum. Çerkezköy de yaşayıp büyüyen gençlerimize sahip çıkmaları ve destek vermelerini istiyoruz. Haydi Çerkezköy birlik olmaya” dedi.

 

GENÇLERLE MÜCADELE EDECEĞİZ

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Melih Gedikoğlu ise yaptığı açıklamada “ Çerkezköy’ümüzün marka değeri ve ilçemizi Süper Amatör Ligde temsil edecek olan 1911 Çerkezköyspor kulübümüz yeni yönetim ile birlikte küllerinden yeniden doğmak için atılımlarını yaptı. Yeni dönem ile birlikte Çerkezköy gençlerine daha fazla önem vererek, gençlerimizin yeşil sahada olması önceliğimiz olacaktır. İlçemizin güzide takımlarından Fevzpişaspor’un geçen yıl şampiyon olan, Türkiye Şampiyonasına giden U-17-U-18 takımlarındaki oyunculardan oluşan takımımızla Süper Amatör Ligde mücadelede edeceğiz” diye konuştu.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR’U BİRLİKTE YAŞATACAĞIZ

Gedikoğlu, “ Amacımız ilçe gençliğine hizmet etmek ve kulübümüzü en üst seviyelere taşımak olup, hedeflerimiz doğrultusunda yönetim kurulu olarak destekçilerimiz ile birlikte sonuna kadar çalışacağız. Profesyonel liglerde mücadele edeceğimiz, sürdürebilir yapının tesis edileceği günlerin iyi bir yönetişim ile geleceğine inancımız tamdır. Ülke futboluna üst düzey sporcular yetiştirmek için mücadele edecek olan 1911 Çerkezköyspor’u birlikte yaşatacağız. Bu süreçte tüm Çerkezköy halkını yanımızda ve maçlarımızda görmekten mutluluk duyacağız.  Yeni oluşumda bizleri ve gençlerimizi destekleyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş’e, kulübümüzün belirsizliğe gitmesine müsaade etmeyerek elini taşın altına koyan Fevzipaşaspor Kulüp Başkanı Kenan Topcu’ya ve başından beri bizlerle birlikte olan destekçilerimize sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

 

İMZAYI ATTILAR

1911 Çerkezköyspor yeni sezon öncesi toplu imza töreni gerçekleştirdi. Kadroya katılan Polat Özdemir, Muhammet Fatih Kaplan, Utku Pala, Burak Tosun,Armağan Özmen,Ömer Mirka Dumlupınar, Hamza Polat,Tahir Bozkurt, İsmail Can, Boran Sabuncu, Emre Koçer, Efe Saran, MuhammadnurAbdullayev,Ömer Sait Tunç,Alperen Kaya, Ali Efe Kadim,Demirkan İbidan,Arda Kurtuluş, Can Polat Özkaçmaz,Bora Bilen,Furkan Özkaptan, Etem Tunç,Emre Dumlu, Volkan Türkmen,Murat Başak,Okan Aslan Murat Sarı kendilerini 1911 Çerkezköysporlu yapan imzayı attılar.

 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA