Gözden kaçırmayın

Milletvekili Avşar depremzedelerin ekonomik sorunlarını meclise taşıdıMilletvekili Avşar depremzedelerin ekonomik sorunlarını meclise taşıdı

Çerkezmüsellimspor, Marmara Ereğlisi Belediyespor,Eriklice Zeytinspor, Karacakılavuzspor, Kazanderespor, Tekirdağ Gençlik Gücü, Tekirdağ İdman Yurduspor ve Tekirdağ Değirmenaltı’nın yer aldığı A Grubu’nda ilk hafta Tekirdağ İdman Yurduspor evinde Çerkezmüsellimspor’u ağırlayacak. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Kazanderespor ile Eriklice Zeytinspor karşı karşıya gelecek. Grubun iddialı ekiplerinden Marmara Ereğlisi Belediyespor evinde Tekirdağ Değirmenaltıspor’u ağırlarken, Karacakılavuzspor ise Tekirdağ Gençlikgücü ile karşı karşıya gelecek.

B GRUBU’NDA DÖRT MAÇ VAR

Tekirdağ Adaletspor, Hürriyet Yıldızspor, Ferdanlıspor, Ergene Gençlerbirliği, Ergenespor, Ergene Misinlispor, Ergenegücü Ulaşspor ve Sağlıkspor’un mücadele edeceği B Grubu’nda ilk hafta maçlarında Ergene Gençlerbirliğispor ile Sağlıkspor karşılaşacak. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Tekirdağ Adaletspor ile Ergenegücü Ulaşspor karşı karşıya gelecek. Ergene derbisinde Ergene Misinlispor ile Ergenespor karşı karşıya gelirken, Ferdanlıspor ile Hürriyet Yıldızspor da ilk hafta maçında kozlarını paylaşacak.

KIZILPINAR UZAYSPOR DEPLASMANDA

Temsilcimiz Kızılpınar Uzayspor’un yer aldığı C Grubu’nda Kapaklı’dan Karaağaçspor, Kapaklı Kartalspor, Taşkıranlar Samsungücüspor yer alıyor. Grupta Saray’dan ise Güngörmezspor, Küçükyoncalıspor yer alırken, grubun bir diğer takımları Vakıflar Güvenspor ile Ergene Kırkgözspor oldu. İlk hafta maçında Kızılpınar Uzayspor deplasmanda Vakıflar Güvenspor’a konuk olacak. Pazar günü Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak.

TAŞKIRANLAR SAMSUNGÜCÜ EVİNDE

Grubun iddialı takımlarından Taşkıranlar Samsungücü ise evinde Kapaklı Kartalspor ile karşı karşıya gelecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 12.00’de başlayacak. Kapaklı Sahası’nda saat 17.00’de oynanacak olan karşılaşmada Karaağaçspor Saray temsilcisi Güngörmezspor’u konuk edecek. Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Küçük Yoncalıspor ile Ergene Kırkgözspor karşı karşıya gelecek. Saray Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

Haber/Şaban KARDEŞ