Gözden kaçırmayın

1.Amatör Küme ’de heyecan başlıyor1.Amatör Küme ’de heyecan başlıyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkan V. Nilüfer Ayça Bayraktar, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sezai Öztaş, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Sultan Ateşoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Özlem Aygenler ve komisyon üyeleri katıldı.

GENEL DEĞERLENDİRME YAPILDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan toplantıda sunumu İl Millî Eğitim Şube Müdürü Fahri Kırmızı yaptı. Ardından İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol tarafından Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli öğretmen eğitimleri, Velivizyon Projesi ve Mesleki Eğitim Politika Belgesi ve 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcının ve planlanan süreçlerin genel değerlendirmesi yapıldı.

GÖRÜŞ, İSTEK VE ÖNERİLER DİNLENDİ

Komisyon üyelerinin görüş, istek ve önerileri dinlendi. Toplantı, Vali Yardımcısı Mustafa Çek 'in değerlendirme konuşmaları ile sona erdi.

Haber / Dilek Hilal DURAN