Gözden kaçırmayın

Süper Amatör Ligde ilk hafta tamamlandıSüper Amatör Ligde ilk hafta tamamlandı

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü saat 17.00’de oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip Güngörmezspor oldu. Karşılaşmanın 5’inci dakikasında sahneye çıkan Serhat düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Güngörmezspor’u karşılaşmada öne geçti. Golden beş dakika sonra sahneye Sefa çıkarak takımının ikinci golünü kaydetti. Üst üste gelen gollerle birlikte Karaağaçspor oyun disiplininden tamamen koptu.

FARKLI GALİP

Karaağaçspor’un yüklendiği dakikalarda Güngörmezspor Serhat ile bir gol daha bularak karşılaşmada farkı da üçe çıkardı. Karşılaşmanın ikinci devresinde 59’uncu dakikada Bahadır, 69’uncu dakikada Arif ve 82’inci dakikalarda Bahadır ile goller bulan Güngörmezspor karşılaşmadan da 6-1 galip ayrılmasını bildi.

GALİBİYETİ TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ

Karşılaşmanın ardından konuşan Teknik Direktör Hamit Güleç, “ Sezonun ilk maçının bilincinde olarak maça iyi başladık ve oyunun kontrolünü de ele aldık. Arzuladığımız golleri erken bularak rakibin direncini düşürdük. Gollerden sonra rehavete kapıldık ve rakibin topla oynamasına izin verdik. Devre arasına skor avantajını alarak girdik. İkinci yarı kapıldığımız rehavetten kurtularak tekrar oyun üstünlüğümüzü alarak istediğimiz golleri de bularak sezonun ilk maçını 6-1’lik net skor ile tamamlamasını bildik. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Rakibimize de bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Bizleri desteklemeye gelen, Güngörmezspor taraftarlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. Deplasmanda bizleri yalnız bırakmadılar, bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA