Gözden kaçırmayın

Vali Soytürk, Çorlu Belediyesi Dostlar Korosu konserine ve folklor gösterisine katıldıVali Soytürk, Çorlu Belediyesi Dostlar Korosu konserine ve folklor gösterisine katıldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 2024-2025 sezonu hafta sonu başlarken, oynanan altı karşılaşmada ise fileler 15 kez havalandırıldı. Ligin ilk haftasını temsilcimiz Kızılpınarspor bay geçerken, Muratlı Belediyespor ise ligden çekilen Sarayspor1953 karşısında haftayı hükmen galibiyet ile kapatmasını bildi.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR’UN GENÇLERİ LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 1.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Pınarçaspor’a konuk oldu. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Rakibi karşısında kontrollü bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor ileride yakaladığı pozisyonlarda gol aradı. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında topla buluşan Emre Dumlu düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek 1911 Çerkezköyspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Pınarçaspor ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın ilk devresi 1911 Çerkezköyspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci devrenin ilerleyen bölümlerinde 1911 Çerkezköyspor Ali Efe Kadim’in golüyle farkı da ikiye çıkardı.  Farkın ikiye çıkmasının ardından 1911 Çerkezköyspor biraz daha rahatlarken, Pınarçaspor ise 1911 Çerkezköyspor kalesine yüklenerek farkı indirmeye çalıştı. Ev sahibi ekip Pınarçaspor maçın bitimine on dakika kala bulduğu golle farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda ise her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

 

 

KAPAKLI SİTESPOR BERABERE KALDI

Sezonun iddialı ekiplerinden Kapaklı Sitespor ilk hafta maçında deplasmanda Tekirdağ Karadenizspor’a konuk oldu. Pazar günü oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmazken kıyasıya mücadelede 8 sarı 2 kırımzı kart vardı. Kapaklı Sitespor’da 68’inci dakikada Batuhan Yeniada ve 82’inci dakikada Umut Aras kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı.

ÇORLUSPOR DÖRT GOLLE KAZANDI

Tekirdağ Süper Amatör Ligde ilk hafta karşılaşmasında Çorluspor evinde 100.Yılspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Çorluspor karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılarak sezona üç puanla başladı.Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Çorluspor Tansu Tekir’in golüyle karşılaşmada öne geçti. Rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren Çorluspor Mutluhan Pelit, Tansu Tekir ve Özer Erçili’nin golleriyle karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılmasını bildi.

HAYRABOLU BELEDİYESPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

Akçeşmespor evinde Hayrabolu Belediyespor’u ağırladı. Karşılaşmanın 6’ıncı dakikasında Hayrabolu Belediyespor’dan Tugay kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı. Rakibi karşısında on kişi oynayan konuk ekip 50’inci dakikada penaltı kazandı. Enes’in düşürülmesi ile penaltı kazanan Hayrabolu Belediyespor’da topun başına geçen Tuğrul takımını öne geçirdi. Rakibinin eksik olmasını değerlendirmek isteyen ev sahibi ekip bir türlü gol bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Hayrabolu Belediyespor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

 

BEŞ GOLLÜ KARŞILAŞMADA GÜLEN ÇORLU BELEDİYESİ

Haftanın önemli karşılaşmasında Malkara temsilcisi Sağlamtaşspor evinde ligin yeni ekiplerinden Çorlu Belediyesi Futbol Kulübünü konuk etti. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmada rakibine göre daha iyi organize olan Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü kaydettiği gollerle ilk devreyi önde tamamladı. İkinci devrede de kalesinde goller görmesine rağmen üstünlüğünü sürdüren Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü karşılaşmadan da 3-2 galip ayrılıp lige üç puanla başladı.

İKİ GOLLE KAZANDI

Şarköyspor ligin ilk hafta maçında Malkara 14 Kasımspor’u ağırladı. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan konuk ekip Malkara 14 Kasımspor ilerleyen bölümlerde golü bularak öne geçti. Gelen golün ardından rahatlayan Malkara 14 Kasımspor karşısında Şarköyspor beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde rakibinin yüklendiği dakikalarda ikinci golü bulan Malkara 14 Kasımspor karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmasını bildi.

Haber/Faik Onur KAYA