Gözden kaçırmayın

Darp edilen yapı denetimciler iş bırakacakDarp edilen yapı denetimciler iş bırakacak

76 ilden 153 takımın katılacağı Bölgesel Amatör Lig, 14’lü 2 grup, 15’li 4 grup, 16’lı 3 grup ve 17’li 1 grup olmak üzere toplam 10 gruptan oluşuyor. Temsilcilerimizden Kapaklıspor ve Tekirdağspor ise dokuzuncu grupta yer alacak. BAL’da ilk yarı 29 Aralık 2024 tamamlanacak. İkinci yarı 3 haftalık aranın ardından 19 Ocak 2025 tarihinde başlayacak ve normal sezon 30 maçlık maraton sonucu 27 Nisan’da bitecek.

KAPAKLISPOR EVİNDE

Ligin ilk hafta maçında Kapaklıspor evinde Keşanspor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Mustafa Demir yönetecek. Demir’in yardımcılıklarını ise Yakup Yapıcı ve Nuri Miski yapacak. Ligin ilk hafta maçında Keşanspor’u ağırlayacaklarını kaydeden kulüp yetkilileri “ Sezonu taraftarımız önünde açıyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı tamamlayıp maç saatini bekliyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

TEKİRDAĞSPOR DEPLASMANDA

Tekirdağspor ise deplasmanda Evrensekiz Evrenspor’a konuk olacak. Pazar günü saat 14.00’de Evrensekiz Futbol Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmayı Deniz Güven yönetirken, yardımcılıklarını ise Kerem Yıldız ve Mehmet Aygen yapacak.

ZORLU KARŞILAŞMALAR VAR

Yalova Atatürk Stadyumundu ise Yalova derbisinde Yalovaspor ile Yeşil Yalova Futbol Kulübü karşı karşıya gelecek. Karşılaşmada ise Ahmet Yeşildağ, Harun Dayan ve İbrahim Yıldırım görev yapacak. Saat 14.00’de başlayacak olan bir diğer karşılaşmada ise Gölcükspor evinde Karamürselspor’u konuk edecek. Gölcük Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Hatice Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Gökhan Şenlik ve Ceren Hanife Bahadır yapacak. Ligin yeni ekiplerinden Bozüyük Vitraspor ise deplasmanda Karasuspor’a konuk olacak. Karasu İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Yunus Emre Kobalas, İsa Korkmaz ve Mertcan Tezcan görev yapacak. Çayırova Kuştepe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada ise Çayırovaspor evinde Darıca Gençlerbirliğini konuk edecek. Karşılaşmayı Furkan Nizamoğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Ensar Bostancı ve Hamza Şener yapacak. Hendekspor ise evinde Sapanca Gençlikspor ile karşı karşıya gelecek. Hendek Atatürk Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Rıdvan Altıntaş yönetirken, yardımcılıklarını ise Fatma Özlem Tursun ve Kazım Tuna Demir yapacak. Grubun son maçında ise grubun iddialı ekiplerinden Gebzespor evinde Ferizli 2011’i konuk edecek. Muhammet Alperen Çopur, Arda Yapanmış ve Alperen Enes Şanlı’nın görev yapacağı karşılaşma Gebze Alaettin Kurt Stadyumunda oynanacak.

Haber/Faik Onur KAYA