Gözden kaçırmayın

Darp edilen yapı denetimciler iş bırakacakDarp edilen yapı denetimciler iş bırakacak

Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Çek, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, kurum müdürleri, İl Planlama ve Koordinasyon Müdür V. Varol Çömez katıldı.

TEKİRDAĞ’DA 313 PROJE BULUNUYOR

Toplantıda konuşan Vali Soytürk, “Bu dönemki toplantımızda yatırımcı kuruluşlarımızın faaliyetlerinin hem üç aylık bir değerlendirmesi yapılacak olup, dönem içinde kuruluşlarımızın karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunların çözümleri ile birlikte koordinasyonu gerektiren hususlar görüşülecektir. Yatırımcı kuruluşlarımızdan alınan raporlar doğrultusunda hazırlanan Değerlendirme Raporunda; İlimizde toplam 313 projenin bulunduğu görülmektedir. Bu projelerden bir kısmı tamamlanmış, bir kısmı ihale aşamasında, bir kısmı da devam etmektedir” dedi.

81 TARIM PROJESİ BULUNUYOR

Sektörel olarak Tekirdağ projelerinin; 81 tarım, 7 madencilik, 21 enerji, 38 ulaştırma-haberleşme, 99 eğitim, 24 sağlık, 1 turizm ve 42 adet ise diğer kamu hizmetleri projeleri olarak dağılım gösterdiğini sözlerine ekleyen Soytürk, “Yatırımcı kuruluşlarımızın koordinasyonu gerektiren konuları var ise kısaca dile getirmek üzere söz vereceğim, koordinasyon konuları bittikten sonra toplantımız sonlandırılacaktır. Toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

SUNUM YAPILDI

Vali Soytürk’ün konuşmasının ardından bölge müdürlükleri yatırımlar hakkında sunum yaptı. Talep ve önerilerin sunulmasının ardından toplantı sona erdi.

Haber/ Sevay SÖNMEZ