Gözden kaçırmayın

Kaymakam Eren öğrencilerle bayrak töreninde bir araya geldiKaymakam Eren öğrencilerle bayrak töreninde bir araya geldi

Kahramanmaraş Merkez1 Kompleksi Sentetik Çim Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşmayı Demokrat Özgür Güneş yönetirken, yardımcılıklarını ise Hüseyin Can ve Furkan Ulu yaptı. Kahramanmaraşspor karşılaşmaya Siraç, Koray, Muhammet, Mikdat, Kemal, Adem, Berke, Mustafa, Adar, Selahattin, Bünyamin kadrosu ile çıkarken, Çorluspor 1947 ise karşılaşmaya Emre, Metin, Oğulcan, Erdinç, Okan, Yasin, Emirhan, Mahsun, Erdem, Caner, Alperen kadrosu ile çıktı.

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Karşılaşmaya iyi başlayan konuk ekip Çorluspor 1947 ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili oldu. Sağlı sollu ataklarını sürdüren konuk ekip Çorluspor 1947 karşılaşmanın 23’üncü dakikasında Erdem Onur’un golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Çorluspor 1947 karşısında Kahramanmaraşspor ise beraberlik golünü aradı. Karşılaşmanın 35’inci dakikasında sahneye çıkan Caner Doğan Çorluspor 1947’yi 2-0 öne geçirdi. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre Çorluspor 1947’nin iki farklı üstünlüğü ile sonuçlandı.

ÜÇÜNCÜ TURA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip Kahramanmaraşspor farkı indirmek için Çorluspor 1947 kalesine yüklendi. Savunmada hata yapmayan Çorluspor 1947 üçüncü gol için ev sahibi ekibin kalesinde etkili pozisyonlar buldu. Karşılaşmanın 84’ncü dakikasında sahneye çıkan Mahsun Topcu düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çorluspor 1947’i karşılaşmada 3-0 öne geçirdi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çorluspor 1947’nin 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Çorluspor 1947 adını üçüncü tura yazdıran ekip oldu.

Haber/Faik Onur KAYA