Gözden kaçırmayın

Kaymakam Eren öğrencilerle bayrak töreninde bir araya geldiKaymakam Eren öğrencilerle bayrak töreninde bir araya geldi

General Basri Saran Stadı’ndaki bakım çalışması nedeniyle Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Çorluspor 1947 ile Efeler 09 golsüz berabere kaldı.

VELİMEŞE’DE OYNANDI

Çorluspor 1947 karşılaşmaya Emre Şanal, Metin Peker, Oğulcan Şahin, Erdinç Pekgöz, Taygun Vurgun, Okan Erdik, Yasin Tosun, Mahsun Çapkan, Erdem Onur Beytaş, Caner Doğan, Alperen Doğan kadrosu ile çıkarken, Efeler 09 ise karşılaşmaya Kemal Mert Özyigit, Furkan Külekci, Sabutay Bayülken, Emre Yıldırım, Furkan Tuşik,Burak Göksel, Eren Akdemir, Enis Çelik, Berkan Ünal, Mustafa Karaman, Abdullah Soğucak kadrosu ile çıktı.

GOL ÇIKMADI

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçilirken, ilerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran Çorluspor 1947 konuk ekibin savunmasını geçmekte zorlandı. Konuk ekip Efeler 09 ise kontra ataklarla gol ararken, ilk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de heyecan giderek artarken, iki takımında geliştirdiği ataklardan gol çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlikle tamamlandı. Bu sonuçla Çorluspor 1947, puanını 7’ye çıkararak haftayı 12. sırada tamamlarken Efeler 09 takımı da 9 puanla 7. sırada yer aldı.

Haber/Semih SARMA