Gözden kaçırmayın

Su kesintisi planlanandan kısa sürdüSu kesintisi planlanandan kısa sürdü

Hayrabolu Sahası’nda Pazar günü saat 15.30’da başlayan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile çıktı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan Kızılpınarspor geliştirdiği ataklarda bir türlü galibiyet golünü bulamadı. 


KIZILPINARSPOR ÖNE GEÇTİ 


Ev sahibi ekip Hayrabolu Belediyespor savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyarken, kontra ataklarla gol aradı. İlk devre golsüz eşitlik ile tamamlanırken, ikinci devre sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kızılpınarspor bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Rakibinin hata yapmasını bekleyen Kızılpınarspor arzuladığı gole ise 75’inci dakikada ulaştı. Gelişen Kızılpınarspor atağında ceza sahası içinde yaşanan karambolde topla buluşan Muharrem Kadir Pehlivan düzgün vuruşla Kızılpınarspor’u karşılaşmada öne geçirdi. 


İLK GALİBİYETİNİ ALDI 


Gelen golle birlikte rahatlayan Kızılpınarspor karşısında ev sahibi ekip Hayrabolu Belediyespor beraberlik golünü aradı. Savunmada hata yapmayan Kızılpınarspor yakaladığı kontra ataklarla ikinci gole ulaşamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada Kızılpınarspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. Sezonun ilk üç puanını alan Kızılpınarspor puanını dört yaparken, Hayrabolu Belediyespor ise altı puanda kaldı. 


Haber/Faik Onur KAYA