Gözden kaçırmayın

Su kesintisi planlanandan kısa sürdüSu kesintisi planlanandan kısa sürdü

Ticaret Bakanlığı desteği ve Trakya Kalkınma Ajansı koordinasyonunda, Trakya Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği tarafından yürütülen “Trakya Sağlık Turizmi Kümelenmesi” projesi kapsamında, 1-4 Ekim tarihlerinde Romanya'nın Bükreş ve Köstence şehirlerinde ikili iş görüşmeleri ve heyet ziyaretleri düzenlendi.

İKİLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Etkinliğe, Trakya Sağlık Turizmini Geliştirme Derneği üyesi 7 sağlık tesisi ve aracı kuruluş ile Dernek Başkanı Mustafa Dönmez ve Trakya Kalkınma Ajansı Uzmanı Gamze İnan Sarıca katıldı. İrmet Hospital adına Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Özge Üngüt ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Müdürü Fiona Coşan ziyaretlere katıldı. İrmet Hospital adına Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Özge Üngüt ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Müdürü Fiona Coşan Romanya Ticaret Heyeti organizasyonu kapsamında, Türkiye’nin Bükreş Büyükelçisi Özgür Kıvanç Altan’ı ve Bükreş Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Organizasyona katılan sağlık turizmi acenteleri, hekimler, aracı kuruluşlar ve tüm katılımcılarla ikili görüşmeler gerçekleştirildi. Bükreş Ticaret Başmüşaviri Hasan Oktay Duygun ve Ticaret Müşaviri Naci Akdoğan firmaları ziyaret etti.

 

 

ROMANYA’DAKİ SAĞLIK TURİZMİ FIRSATLARI ÜZERİNE GÖRÜŞMELER DE YAPILDI 

İrmet Hospital adına Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Özge Üngüt ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Müdürü Fiona Coşan Bükreş temasları kapsamında, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi Kaya Holistic firmasını da ziyaret etti. Heyet Köstence Başkonsolosu Ozan Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu. İrmet heyeti Romanya programı kapsamında Köstence şehrinde ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Köstence Ticaret Ateşesi Aygün Eski, etkinliğe katılarak sağlık tesisleri hakkında bilgi aldı. Romanya’daki sağlık turizmi fırsatları üzerine yapılan görüşmelerde, İrmet Hospital’ın sunduğu sağlık hizmetlerinin Romanya pazarına tanıtılması ve Romanyalı hastaların bu hizmetlerden en iyi şekilde faydalanabileceği vurgulandı.

 

 

“İŞ BİRLİĞİ FIRSATLARINI DEĞERLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Temasların ardından İrmet Hospital’dan yapılan açıklamada, “İrmet Hospital olarak, bu tür etkinliklere katılımımızla, bölgemizin sağlık turizmi gücünü uluslararası pazarda en iyi şekilde temsil etmeye ve iş birliği fırsatlarını değerlendirmeye devam edeceğiz” denildi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN