Gözden kaçırmayın
Pera, altın geleneğini bu yıl da bozmadıAçılış törenine Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Kapaklılı siyasetçi Akın Yılmaz, Heybet Döner Genel Müdürü Caner Aksu ve çok sayıda davetli katıldı.
“ÇERKEZKÖY’E ÇOK YAKIŞTI”
Açılışta konuşan Heybet Döner Genel Müdürü Caner Aksu, “Çerkezköy’e ilk girdiğim zaman ‘emeğin kenti Çerkezköy’ yazıyordu. Gerçekten de öyle. Bu marka da birçok emek harcamış, buraya gelene kadar birçok yol kat etmiş bir marka. Çerkezköy’e de çok yakıştı. Tekirdağ’daki ilk şubemiz burası. Buradan aldığımız enerjiyle diğer ilçelerinde de şubeler açmayı hedefliyoruz. Çerkezköy şubemiz hayırlı olsun” dedi.
“BÜYÜK ÇERKEZKÖY’E HEYBETLİ MEKAN YAKIŞIR”
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül de “Böyle güzel bir işyerini Çerkezköy’ümüze kazandırdığı için Gökhan Bulut arkadaşımıza, ortaklarına ve kardeşlerine hayırlı uğurlu olsun. Büyük Çerkezköy’e heybetli mekan yakışır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Açılışta Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ömer Karadeniz de konuşma yaptı. Karadeniz, “Gökhan kardeşimiz güzel bir mekan açarak Çerkezköylülerin hizmetine sundu. Kendisine ve ailesi bol ve bereketli kazançlar diliyorum” diyerek işletmenin hayırlı olmasını temenni etti.
“ÇERKEZKÖY’E YENİ BİR DAMAK TADIYLA GELİYORLAR”
Kapaklılı siyasetçi Akın Yılmaz da “Gelişen ve büyüyen Çerkezköy’e güzel bir markayla beraber damgamızı vuruyoruz. Heybet gerçekten Çerkezköy’e yakıştı. Gökhan kardeşimizin açmış olduğu bu işletmenin Çerkezköy’ümüze ve buradan hizmet alacak herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çerkezköy’e yeni bir damak tadıyla geliyorlar. Bölge de buna müsait. Hayırlı, uğurlu olsun. Mevlam bol ve bereketli kazançlar nasip etsin” diye konuştu.
DUALARLA AÇILDI
Çerkezköy Müftülüğü Şube Müdürü Tahsin Ağca’nın dualarının ardından kurdele kesilerek Heybet Döner Lokantası’nın açılışı gerçekleştirildi. Canlı müzik eşliğinde gerçekleştirilen açılışın ardından davetliler, Heybet Döner’in eşsiz lezzetlerini tatma imkanı buldu.
LEZZET MOZAİĞİ
Bir yeme içme işletmesi olmasının yanında aynı zamanda bir kültür ve lezzet mozaiği olan Heybet Döner Lokantası’nda döneri hazırlamak için kullanılan etler Edirne ve Afyon'daki besicilerden temin edilirken, Konya’nın tandır lavaşı, Ankara'nın meşhur çubuk turşusu, Mardin Kızıltepe mercimeği ile yapılmış süzme mercimek çorbası ve yemek sonrası tatlı olarak sunulan Trabzon el açması fındıklı baklava ile Hamsiköy usulü fırın sütlacın, bu mozaiğin birer parçası olduğu ifade edildi.
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN
Yorumlar
Yorum Yap