Albayrak ve Sarıkurt, buz pateni pistini ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi iş birliği ile ilçede kurulan buz pateni pistini ziyaret etti.

Çorlu 25.01.2024 14:54:00 0
Albayrak ve Sarıkurt, buz pateni pistini ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi tarafından ilçe halkını kış sporlarıyla tanıştırmak ve sömestr tatilinde olan öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için açılan buz pateni pisti, Çorlu Belediyesinin önünde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nda kuruldu.  Buz pateni pistinin 18 Şubat’a kadar 1 ay boyunca Çorlu'da buz pateni meraklıları için açık olacağı kaydedildi. 

MİNİKLER İLE BİR ARAYA GELDİLER 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi iş birliği ile ilçede karnelerini alarak sömestr tatiline giren öğrenciler için kurulan buz pateni pistini ziyaret ederek minikler ile bir araya geldi. 

 

 

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER 

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından Çorlu ilçemizde çocuklarımıza karne hediyesi olarak sunduğumuz buz pistini Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt ile birlikte ziyaret ettik. Gözlerindeki mutluluğu hissettiğimiz evlatlarımızla fotoğraf çekilerek sohbet ettik. Güzel yavrularıma ömür boyu başarı, sağlık ve mutluluk temenni ediyorum” diye konuştu. 

 

 

“YOĞUN İLGİLERİ MUTLU EDİYOR”

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz buz pistimizde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak ile incelemede bulunduk. Çocuklarımızın buz pateni sporuna yoğun ilgisi bizleri çok mutlu etti” dedi. 

Haber / Semih SARMA 


0282 747 65 10