Gözden kaçırmayın

Çerkezköy’de gençlerin tekme tokat kavgası kameradaÇerkezköy’de gençlerin tekme tokat kavgası kamerada


Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı genel kurulda mevcut başkan Aşkın Gündoğdu güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Sınırlı Sorumlu Tekirdağ Servis Araçları Öğrenci ve Personel Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifinin genel kurulu açılış ve yoklama ile başladı. Divan başkanlığına İsmail Bircan, üyelere Mehmet Özkan ve Selçuk Yavuz seçildi. Yönetim ve Denetim kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından bilanço, gelir gider hesapları okundu. Yönetim ve Denetim kurulu oy birliği eli ibra edilirken, tahmini bütçe ve çalışma programlarının okunmasının ardından yönetim ve denetim kurulları seçildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Seçimlere mevcut başkan Aşkın Gündoğdu tek liste ile girerken, yeni yönetimde Abdulhalik Efe, Mehmet Daldal, Nihat Yıldız, İrfan Demirkapı, Tuncay Çetiner yer aldı. Denetim kurulunda ise Murat Öztürk, Muhammet Korkmaz, Emrah Emirtekin ve Recep Kara yer aldı.

HER ZAMAN ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ

Yönetimin belirlenmesinin ardından üye aidatları ve huzur hakları görüşülüp karara bağlandı. Kooperatif kurallara uymayan üyelere ceza verilmesi hakkında gündem maddesini de görüştü. Dilek ve temenniler kısmında konuşan Sınırlı Sorumlu Tekirdağ Servis Araçları Öğrenci ve Personel Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Aşkın Gündoğdu, “Bugün bir kez daha bana ve yönetimime güven sağladığınız için teşekkür ediyorum. Kurulduğumuz günden itibaren şoför esnafımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Korsanla mücadelemiz de sonuna kadar devam edecektir. Yeni yönetimin Çerkezköy’e ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA