Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ’a geliyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 11 Şubat Pazar günü Tekirdağ’a geliyor.

Tekirdağ 8.02.2024 16:42:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ’a geliyor

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi illerde miting gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü Tekirdağ’a geliyor. 

GEÇTİĞİMİZ YIL ÇERKEZKÖY’E GELMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim çalışmaları kapsamında Tekirdağ mitingini geçtiğimiz Mayıs ayında Çerkezköy’de gerçekleştirmişti. Başbakan olarak 10 yıl önce konuştuğu Hayri Batur Caddesi’nde bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının bulunduğu alanda Erdoğan binlerce vatandaşa ilk kez Cumhurbaşkanı olarak hitap etmişti. 

 

 

ADAYLARI TANITACAK 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu defa 31 Mart yerel seçimler öncesinde ise Süleymanpaşa’da vatandaşlarla bir araya gelecek.  11 Şubat Pazar günü Tekirdağ’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenecek mitingde halka seslenecek. Erdoğan mitingde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Hikmet Ata, Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Osman İnan, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Malkara Belediye Başkan Adayı Gediz Coşkun, Şarköy Belediye Başkan Adayı Görkem Gökkaya, Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı 

Gökhan Saygı, Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak,Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal,Cumhur İttifakının Milliyetçi Hareket Partisi Muratlı Belediye Başkan Adayı İmdat Altıntaş ve Saray Belediye Başkan Adayı Mümin Buluş’u vatandaşlara tanıtacak. 

Haber/Şaban KARDEŞ 


0282 747 65 10