Gözden kaçırmayın

Kapaklı Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını yaptıKapaklı Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını yaptı


Mücadele ettiği 2.Amatör Küme ’de müthiş bir mücadele örneği sergileyerek play-offlarda grubunu lider olarak bitiren Taşkıranlar Samsungücü 1.Amatör Kümeye yükselmişti.

FURKAN AŞIK İLE ANLAŞMA SAĞLADI
Sezonun tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Taşkıranlar Samsungücü geçtiğimiz yıl başarının mimarlarından teknik direktör Furkan Aşık ile yeniden anlaştı. Önceki gün kulüp binasında yapılan anlaşmayı kamuoyu ile paylaşan Kulüp Başkanı Mustafa Taşkıran, “ Furkan Aşık ile emin ellerdeyiz. Bu yıl 1.Amatör Kümede mücadele edecek Taşkıranlar Samsungücü Spor Kulübümüz Teknik Direktör Furkan Aşık ile anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederiz. Ayrıca yardımcı antrenör olarak Sezer Karagöz ile anlaşma sağladık. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyoruz ” dedi.


EMRE KAYMAZ’I TRANSFER ETTİLER
Taşkıranlar Samsungücü transferde bombayı ise Emre Kaymaz ile patlattı. Geçtiğimiz beş sezon boyunca Kapaklıspor’da top koşturan ve Bölgesel Amatör Ligde kaydettiği gollerle takımına hayat veren Emre Kaymaz yeni sezon öncesi Taşkıranlar Samsungücü’ne transfer oldu. ‘Ailemize hoş geldin’ paylaşımı ile Emre Kaymaz transferini duyuran Kulüp Başkanı Mustafa Taşkıran, “ Takımımız Trakya bölgesinin en tecrübeli ve yetenekli oyuncularından birisi olarak gösterilen, geçtiğimiz sezonu Kapaklıspor ile BAL’da 7 gol atarak tamamlayan hepinizin adını sıkça duyduğu başarılı futbolcu Emre Kaymaz ile anlaşma sağlamıştır. Kendisine yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.


BAL’DA 39 MAÇA ÇIKTI
23 Temmuz 1996’da Hayrabolu’da dünyaya gelen Emre Kaymaz, 2011 yılında Trakya Fenerspor’a transfer oldu. Üç yıl bu takımda top koşturan Kaymaz daha sonra İstanbulspor’a transfer oldu. Bu takımda da iki yıl oynayan Emre Kaymaz 2015 yılında Sarayspor 1953’e transfer oldu. Üç sezonluk Sarayspor macerasının ardından Kapaklıspor’a transfer olan Kaymaz bir yıl sonunda eski takımına tekrar döndü. 2021 yılında Kapaklıspor’a tekrar dönen Emre Kaymaz Çorlu Kültürspor’da yarım sezon oynadıktan sonra yeniden eski takımına döndü. Bölgesel Amatör Ligde 39 maça çıkan Emre Kaymaz rakip filelere ise 13 gol bıraktı.

Haber/Faik Onur KAYA