Gözden kaçırmayın

Kapaklı Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını yaptıKapaklı Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını yaptı


İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tombalak, Genel Müdür Alper Atasoy, Genel Müdür Yardımcısı Naim Söylemezoğlu ve Kurumsal Pazarlama-İletişim Müdürü Özge Üngüt ilk olarak Kapaklı Emniyet Müdürü Ertuğrul Gazi Aksoy’u makamında ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Aksoy, ziyaretlerinden ötürü İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tombalak ve çalışanlarına teşekkür etti. 
ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ 
Heyet daha sonra geçtiğimiz günlerde Kapaklı Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Çağlar Bütün’ü makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşan İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tombalak, “Yeni göreviniz hayırlı olsun. İnşallah Kapaklı’da yaşayan vatandaşlarımıza güzel hizmetler edersiniz” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Bütün de ziyaretten ötürü İrmet ailesine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 
TEŞEKKÜR ETTİ 
Heyet son olarak ise 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Kapaklı Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çetin’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tombalak Çetin’e yeni görevinde başarılar dilerken, Çetin de İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. İrfan Tombalak ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 
Haber / Sevay SÖNMEZ