Gözden kaçırmayın

Kapaklı Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını yaptıKapaklı Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını yaptı


Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Kapaklıspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başladı. Kapaklıspor geçtiğimiz sezon takımın kalesini başarıyla koruyan kaleci Sezai Yüksel ile anlaşma sağladı.

GEÇTİĞİMİZ YIL GELDİ

1984 yılında Taşova’da dünyaya gelen kaleci Sezai Yüksel futbola 1999 yılında Yeşil Beyaz Futbol Kulübünde başladı. Amasyaspor, Defne Anadolu Futbol Kulübü, Tarım Kredispor, Amasyaspor, Çubukspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Sarayköyspor, Ünyespor, Adıyamanspor, Adıyaman Futbol Kulübü ve İFA’da oynadıktan sonra kaleci 2018 yılında Kapaklıspor’a transfer oldu. Bir sezonluk maceranın ardından Küçükçekmece Sinopspor’a transfer olan başarılı kaleci üç senenin ardından Bahçelievlerspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon başında yeniden Kapaklıspor’a transfer olan kaleci sezon boyunca kurtardığı penaltılarla adından söz ettirmişti. Başarılı kaleci Türkiye Kupası’nda 2, TFF 3.Ligde 56, TFF 2.Ligde 65 ve Bölgesel Amatör Ligde 89 karşılaşmaya çıktı.

HAYIRLI OLSUN

Kapaklıspor yönetimi yaptığı açıklamamda, “Sezai Yüksel ile yola devam. Takımımızın başarılı kalecisi “Sezai Yüksel” ile önümüzdeki sezon için tekrar anlaşma sağlanmıştır. Kendisine yeni sezonda başarılar dileriz” dedi.

Haber/Şaban KARDEŞ