Gözden kaçırmayın

Kaymakam Eren öğrencilerle bayrak töreninde bir araya geldiKaymakam Eren öğrencilerle bayrak töreninde bir araya geldi


Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik yaptığı saha çalışmaları sonucunda Çorlu’da bir adrese operasyon düzenledi.

ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
Evde yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu ve uyuşturucu imalatında kullanılan yasaklı madde ele geçirdi. Evde yapılan aramada 23 Parça halinde uyuşturucu maddelerden metamfetamin maddesi, 15 Parça halinde uyuşturucu maddelerden eroin maddesi, 3 Parça halinde 1 kilogram 200 gram gelen sentetik kannobinoid üretiminde kullanılan tütün ve sentetik kannobinoid üretiminde kullanılan A-M kimyasal sıvı ve aseton, 18 adet uyuşturucu maddelerden captagon maddesi, 2 adet uyuşturucu maddelerden extacy maddesi, 3 adet uyuşturucu maddelerden galara ibareli sentetik ecza hap maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca,1 adet şarjör ve 4 adet tabanca fişeği, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 12 bin 275 TL para ele geçirildi.

İKİ ZANLI YAKALANDI
Operasyon kapsamında iki zanlı yakalandı. Yakalanan iki şahsa uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmaktan işlem yapıldı. Yakalanan iki şahıstan biri tutuklanırken, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Konuyla ilgili başlatılan tahkikatın devam ettiği belirtildi.

Haber / Şaban KARDEŞ