Gözden kaçırmayın

Çetintaş: 19 Eylül bu aziz vatana canını adayan kahramanların günüdürÇetintaş: 19 Eylül bu aziz vatana canını adayan kahramanların günüdür

Geçtiğimiz hafta teknik heyetini belirledikten sonra iç ve dış transfer çalışmalarına ağırlık veren Tekirdağ 1.Amatör Küme takımlarından Karaağaçspor önceki gün altı oyuncu ile anlaşma sağladı.
 

TRANSFERLER SÜRÜYOR
Karaağaçspor iç transferde geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan diablo lakaplı Onur Altın ve başarılı stoper Ferdi Biçer ile anlaşma sağladı. Karaağaçspor dış transferde ise Çerkezköyspor alt yapısından Hamza Atasever, golcü oyuncu Emre Karakaya, Vizespor ve Edirne Süper Amatör Kulüplerinde top koşturan sol bek Mehmet Döğenci ve Doğukan İlhan ile anlaştı.
 

ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORUZ
Sezona iddialı bir şekilde hazırlandıklarını kaydeden Karaağaçspor Başkanı Özgür Cengiz, “ Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarımız aralıksız şekilde sürüyor. Teknik heyetimizi belirledikten sonra iç ve dış transferlerimize ağırlık verdik. Bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyoruz. Transferlerimizi de ona göre yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde birkaç eksik bölgeye transfer yaparak transferlerimizi bitireceğiz” dedi.
Haber/Faik Onur KAYA