Gözden kaçırmayın

Çetintaş: 19 Eylül bu aziz vatana canını adayan kahramanların günüdürÇetintaş: 19 Eylül bu aziz vatana canını adayan kahramanların günüdür

Kapaklı Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısı 4 Temmuz Salı günü saat 14.00’da Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında, Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak.
DOLU KADRO DEĞİŞİKLİĞİ KONULU YAZI GÖRÜŞÜLECEK
Açılış ve yoklamanın ardından toplantının ilk gündem maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Dolu Kadro Değişikliği konulu yazısı görüşülecek.
İHTİSAS KOMİSYONLARINA SEVK EDİLEN KONULAR DA GÖRÜŞÜLECEK
Daha sonra Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Görev Yetki Sorumlulukları ile Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin revize edilmesi konulu yazısı görüşülecek. Ardından, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Atatürk Mahallesi 2008 ada 9 parselin cephe aldığı sokağa isim verilmesi konulu yazısı, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Ek Bütçe konulu yazısı, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Jeotermal Akışkanın Kullanım Bedeli Ücret Tarifesi konulu yazısı görüşülerek karara bağlanacak. Toplantıda, Belediye Meclisinin 2022 Haziran Ayı meclis toplantısında ihtisas komisyonlarına sevk ettiği konular da görüşülecek.
Haber/Faik Onur KAYA