Gözden kaçırmayın

Çetintaş: 19 Eylül bu aziz vatana canını adayan kahramanların günüdürÇetintaş: 19 Eylül bu aziz vatana canını adayan kahramanların günüdür

Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı açılış ve yoklamanın alınması ile başladı ardından komisyon raporları okundu.
KOMİSYON KARARI REDDEDİLDİ
İmar Komisyonunun İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 27 Mayıs gün ve 29117 sayılı İmar Plan değişikliği konulu yazısı ve ekinde yer alan İsmetpaşa Mahallesi, 365 Ada 1 Parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Paftası ile ilgili kararı görüşüldü. Komisyon kararının reddine, talebin yeniden İmar Müdürlüğünde çalışmasının yapılması oy birliğiyle kabul edildi.
OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
İmar Komisyonunun oy birliğiyle aldığı ikinci kararını içeren Kapaklı’nın 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği konusu mecliste oy birliğiyle kabul edildi. Atatürk Mahallesi 2008 ada 9 parselin cephe aldığı sokağa isim verilmesi konusunun daha detaylı incelenebilmesi için komisyon çalışmalarının devamına komisyonca oy birliğiyle alınan karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. Karaağaç imar planı revizyonu konusunu içeren iki komisyon raporu da oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün 22 Haziran gün ve 30461 sayılı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Görev Yetki Sorumlulukları ile Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin revize edilmesi konulu yazısını içeren komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.
OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ
Mali Hizmetler Müdürlüğünün 23 Haziran gün ve 30765 sayılı Ek Bütçe konulu yazıyı içeren komisyonca oy çokluğuyla alınan karar mecliste de oy çokluğuyla kabul edildi. İkinci oturum Tarife Komisyonun görüşerek oy birliğiyle kabul ettiği Mali Hizmetler Müdürlüğünün 29 Haziran gün ve 31171 sayılı Jeotermal Akışkanın Kullanım Bedeli Ücret Tarifesi konulu yazısının mecliste de oy birliğiyle kabul edilmesiyle tamamlandı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Aldığımız kararların ilçemiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Haber/Şaban KARDEŞ