Gözden kaçırmayın

Ecrin Hira Akkoş Avrupa ŞampiyonuEcrin Hira Akkoş Avrupa Şampiyonu

Kıyıköyspor, geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de elde ettiği şampiyonluk başarısını tekrarlamak için kolları sıvadı. Kulüp, 2023 yılında anlaşma sağladığı ve takımını şampiyonluğa taşıyan tecrübeli teknik direktör İsmail İnan ile bir kez daha el sıkıştı.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Kıyıköy Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, İsmail İnan’ın yeni sezonda da takımın başında olacağı duyuruldu. Açıklamada, “Şampiyon takımın şampiyon hocası bu sezonda Kıyıköy Sporda. Süper Amatördeki ilk sezonumuzda geçen sezon takımımızı şampiyon yapan İsmail İnan ile anlaşmış bulunmaktayız. Hocamız ve kulübümüz için hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

 

GÜZEL İŞLERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ

 

Kıyıköyspor ile yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Teknik Direktör İsmail İnan, “ Geçen sezon göreve geldiğim, şampiyonluk yaşadığım ve en önemlisi kulübün ilklerini birlikte yaşadığım Kıyıköyspor ile bu sezonda yeniden anlaşmaktan mutluyum.  Yeni sezonda umarım yeniden güzel işlere hep birlikte imza atarız. Bize inanan Kıyıköy Kulübü Başkanımıza, yönetimine ve Kıyıköy Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Kıyıköy halkına mahcup olmadan bize yakışan şekilde mücadeleci, güçlü ve seyir zevki yüksek bir Kıyıköyspor izlettiririz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA