Gözden kaçırmayın

Can dostlarımız için kuru mama üretimi devam ediyorCan dostlarımız için kuru mama üretimi devam ediyor

Çorluspor 1947 3 bölgeye daha takviye daha yaparak transfer sezonunu noktaladı. Çorluspor 1947 transferin son gününde 3 oyuncu ile anlaşmaya vardı

MEHMET CAN DAVARCIOĞLU İLE ANLAŞTI

Çorluspor 1947 transfer çalışmaları kapsamında dış transferde TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor forması giyen 2003 doğumlu, forvet oyuncusu Mehmet Can Davarcıoğlu ile 1 senelik kiralık olarak anlaşmaya vardı. Maraşgücü alt yapısında yetişen oyuncu daha sonra Arsan Sümerspor, Çayıralan Esnafspor, Andırın Yeşildağ, İslahiye Belediyesi, Kahramanmaraş Kurtuluşspor, Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zap Spor Kulübü, Malatya Arguvan’da top koşturdu. Geçtiğimiz sezon Vanspor’da top koşturan oyuncu yeni sezonda Çorluspor 1947 forması giyecek. Kariyeri boyunca TFF 2.Ligde 3, TFF 3.Ligde 11 ve Türkiye kupasında bir karşılaşmaya çıkan oyuncu bir gol attı.

 

BİR ÇOK KARŞILAŞMAYA ÇIKTI

Çorluspor 1947 TFF 3.Lig ekiplerinden Karşıyaka forması giyen başarılı defans oyuncusu Metin Peker ile de anlaştı. 1993’de dünyaya gelen oyuncu Gaziemir Onurspor’da futbola başladı. Karşıyaka, Batman Petrolspor, Turgutluspor’da oynadı. Yıllarda Karşıya’da top koşturan oyuncu Çimendağ Elazığıspor’da oynadıktan sonra Çorluspor 1947’ye geldi. Kariyeri boyunca TFF 1.Ligde 3, TFF 2.Ligde 34, TFF 3.ligde 216 karşılaşmaya çıkan oyuncu rakip filelere ise 10 gol bıraktı.

 

ÜÇ TRANSFER YAPILDI

Çorluspor 1947 son olarak ise TFF 2.Lig ekiplerinden Serik Belediyespor forması giyen başarılı sol bek oyuncusu Oğulcan Şahin ile anlaştı. TFF 1.ligde 2, TFF 2.ligde 83, TFF 3.Ligde 68 ve Türkiye kupasında 11 karşılaşmaya çıkan oyuncu iki gol attı. Kariyerine Sincan Belediyesi Ankaraspor’da başlayan oyuncu Bursaspor’a transfer oldu. Buradan Bursa Merinosspor’a kiralanan oyuncu daha sonra eski kulübü Bursaspor’a geri döndü. Dört yıl boyunca bu takımda top koşturan oyuncu Teksüt Bandırmaspor’a transfer oldu. Dört yıl bu takımda oynayan başarılı kanat oyuncusu Düzce Cam Düzcespor’a transfer oldu. Karşıyaka, Kahta 02 Spor Kulübü, Kırşehirspor, Serik Belediyespor’da top koşturan oyuncu yeni sezon öncesi temsilcimiz ile anlaşma sağladı.

Haber/Faik Onur KAYA