Gözden kaçırmayın

Uyuşturucu yetiştirmek için eve iklimlendirme sistemi kurmuşlar Uyuşturucu yetiştirmek için eve iklimlendirme sistemi kurmuşlar

İlçede ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere okul çantası ve içerisinde öğrencilerin eğitim öğretim yılı boyunca ihtiyaç duyacağı kırtasiye ürünlerinin yer aldığı setler hediye edilecek.

“HİÇBİR AYRIM GÖZETMEYECEĞİZ”

Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, küçük öğrencilerin okula adım atarken şanslarının bol olmasını dilerken, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını temenni ediyor. Bozkurter, ‘’Marmaraereğlisi’nde ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere, hiçbir ayrım gözetmeden bu destekleri sunacağız. Özenle hazırladığımız kırtasiye setleri içerisinde öğrencilerimizin yıl boyunca ihtiyaç duyacakları tüm kırtasiye ürünleri ve yardımcı eğitim materyallerinin yer alıyor. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Bu doğrultuda eğitim alanına desteklerimiz devam edecektir. Yeni eğitim öğretim yılının başta öğrenci ve öğretmenlerimize olmak üzere tüm toplumumuza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Haber / Sevay SÖNMEZ