Gözden kaçırmayın

Edirne DSİ ligde galibiyetle tanıştıEdirne DSİ ligde galibiyetle tanıştı

Gerçekleştirilen toplantıya; TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

“REEL SEKTÖRÜN SIKINTILARINI DİLE GETİRDİK”

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu toplantıya ilişkin değerlendirmesinde, “Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz verimli ve faydalı bir toplantı oldu. Reel sektörün sıkıntılarını dile getirdik, önerilerimizi ilettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

FAYDALI BİR TOPLANTI OLDU

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “TOBB Yönetim Kurulu Toplantımızı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Sayın Fatih Karahan ve ekibinin katılımı ile TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirdik. İş dünyamızın talep ve önerilerini ilettiğimiz verimli ve faydalı bir toplantı oldu. Sayın Fatih Karahan ve ekibine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” dedi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN