Gözden kaçırmayın

Edirne DSİ ligde galibiyetle tanıştıEdirne DSİ ligde galibiyetle tanıştı

Tunca Futbol Sahası’nda önceki gün oynanan karşılaşmayı Muammer Sarıdağ yönetirken, yardımcılıklarını ise Erdinç Tufan, Hakan Dursun yaptı. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Edirnespor Hüseyin Genç, Batuhan Uçan, Emre Şimşek, Hüseyin Kırıkcı, Kemal Can Aydemir, Ömercan Öndaş, Nasrullah Dedemen, Yunus Özdemir, Fatih Ergen, Emre Gürsel Hürcan, Batuhan Er kadrosu ile çıkarken, Kırıkkale Futbol Kulübü ise karşılaşmaya Onur Behiç Özalgan, Emre Tosun, Nuri Melih Mursal, Canberk Dilaver, Abdulkadir Korkut, Emre Keleşoğlu, Muharrem Öner, Nurettin Çağlar, Berkay Göçmen, Osman Arslantaş, Can Muhammet Vural ilk onbiri ile çıktı.

EDİRNESPOR ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmaya taraftarının desteği ile başlayan Edirnespor geliştirdiği ataklarda bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Konuk ekip ise savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyarak kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanırken, ikinci devrenin ilerleyen bölümlerinde ev sahibi ekip Edirnespor Ömercan Öndaş’ın golüyle karşılaşmada öne geçti.

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Golden altı dakika sonra konuk ekip Kırakkale Futbol Kulübü Can Muhammet Vural’ın golüyle karşılaşmada skoru eşitledi. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde sahneye çıkan Mustafa Apardı şık vuruşla topu ağlara göndererek Edirnespor karşılaşmada bir kez daha öne geçirdi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmada Edirnespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sezon ilk galibiyetini alan Edirnespor puanını dörde çıkartırken, Kırıkkale Futbol Kulübü ise altı puanda kaldı.

Haber/Faik Onur KAYA